LEČIĆ PORUČIO VUČIĆU: Praviš hajku, a slab si! Ti si i moj predsednik, ponašaj se tako!
Foto: Fonet, Printscreen

poniženju nikad kraja

LEČIĆ PORUČIO VUČIĆU: Praviš hajku, a slab si! Ti si i moj predsednik, ponašaj se tako!

Lečića je nastup predsednika Srbije prilično iznervirao

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na režimskoj televiziji Pink, pored neistinitih informacija koje je izneo, obećanja koja je dao, dotakao se naše glumačke legende Branislava Lečića, i nazvao ga "nesrećnikom".

Ovaj verbalni napad i prozivanje Lečića nikao ne priliči jednom predsedniku države, naročito na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Glumac i političar Branislav Lečić, osvrnuo se na ovaj napad i rekao za "Espreso" da ga je ovakav gest predsednika Srbije zaista iznenadio.

- Predsednik države je predsednik svih građana, i Vučić to treba da zna, jer je predsednik i onih koji se s njegovim mišljenjem ne slažu. Treba malo da se informiše u vezi s funkcijom predsednika države. Ne znam zašto sam mu ja bitan? On ovakvim ispadima pravi hajku, i sve to meni deluje kao jedan izraz velike slabosti - rekao je Lečić za "Espreso".

foto: Printscreen

Predsednik Srbije u intervjuu prvo nije mogao da se seti kako se naš legendarni glumac zove, a zatim ga je nazvao nesrećnikom sa sve ostalima koji "njemu sole pamet".

Lečić je tog dana njemu odgovorio na Fejsbuku, jer kako kaže, nema priliku da mu odgovori javno, pa će iskoristiti jedino moguće sredstvo komunikacije u Srbiji.

- Srećni Vučiću, nesrećni Lečić stoji iza svake svoje uloge. Uloge su mu davali, nije se slučajno nalazio u njima. Sve svoje uloge je igrao kao profesionalac, i ostavio trag u svom poslu. Poslu za koji je školovan. Nesrećni Lečić nije svoj staž ostvario samo u stranci, kao srećni Vučić. Sve pošteno i javno. Dao bog, da svi budemo takvi nesrećnici. I nema čega Lečića da bude sramota, Vučiću.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.