BIO SAM NAJMLAĐI PREMIJER, POVUĆI ĆU SE ZA DVE GODINE: Sve šokantne stvari koje je Vučić izrekao u intervjuu!
Foto: Printscreen

nekom će porasti nos

BIO SAM NAJMLAĐI PREMIJER, POVUĆI ĆU SE ZA DVE GODINE: Sve šokantne stvari koje je Vučić izrekao u intervjuu!

Predsednik Srbije opet je briljirao

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu koji je imao na režimskoj televiziji "Pink" rekao je da je lične ambicije ispunio, da je bio najmlađi poslanik, ministar, premijer i predsednik, te da nema više za šta lično da se bori.

- Ja sam svoje lične političke ambicije u potpunosti ispunio, bio sam najmlađi poslanik u Skupštini, u ono vreme najmlađi ministar, najmlađi premijer i najmlađi predsednik. Jedini čovek koji je postao i premijer i predsednik - rekao je Vučić.

Međutim, izgleda da se predsednik Vučić (47) malo zabrojao. Postao je premijer s 44 godine i nije bio najmlađi premijer. Ova titula ipak pripada Ani Brnabić, koja sad ima 42 godine.

Brnabićeva takođe nije jedini mlađi predsednik Vlade od Vučića, već je to bio i Zoran Živković, predsednik Nove stranke, koji je u to vreme imao 43 godine.

U pomenutom intervjuu predsednik Vučić takođe je rekao da se povlači za dve godine. Verovatno će i ovo obećanje biti neispunjeno, naročito jer je njegov predsednički mandat počeo skoro i traje pet godina.

foto: Printscreen

U intervjuu za TV Pink Vučić je najavio i povlačenje do 2019. godine.

- Skloniću se ja, neće me skloniti niko. Zato što ove da čekam, oni me ne bi pobedili još 20 godina, koliko planiram najmanje da živim, u tih dvadeset godina me sigurno ne bi pobedili. Ne planiram da toliko vladam, planiram da za 10 puta to skratim - kazao je on, i dodao da planira da izabere naslednika koji će ih (opoziciju) opet pobediti, i da im se politički "ne piše dobro" - rekao je Vučić.

Ako rastumačimo ovu izjavu, vrlo jednostavno, predsednik je ovim najavio da se povlači za dve godine (10 puta manje od 20).

No, sve se čini da će ovo biti još jedno obećanje "ludom radovanje".

Pogledajte snimak gde od 1:26:28 govori o povlačenju, a na 16:17:37 o tituli "najmlađeg premijer".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.