ON JE IZBOR RADIKALA ZA MESTO GRADONAČELNIKA BEOGRADA: Svi su očekivali Šešeljevog sina, kad ono...
Foto: Stefan Jokić

saopštenje SRS

ON JE IZBOR RADIKALA ZA MESTO GRADONAČELNIKA BEOGRADA: Svi su očekivali Šešeljevog sina, kad ono...

Srpska radikalna stranka ozbiljno se priprema za pobedničku kampanju za predstojeće izbore za Skupštinu grada Beograda

Objavljeno:

U sklopu priprema za beogradske izbore Izvršni odbor Srpske radikalne stranke jednoglasno je odlučio da radikalski kandidat za gradonačelnika Beograda bude narodni poslanik Miljan Damjanović.

Damjanović je predsednik Beogradskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke. Rođen je u Prizrenu, 1984. godine. Po zanimanju je dipl. ekonomista i master inženjer organizacionih nauka. Oženjen je, otac dvoje dece.

foto: Nebojša Mandić

U svom dosadašnjem radu Miljan Damjanović je pokazao izuzetne organizacione i stručne sposobnosti. Radio je kao šef prodaje u privatnoj firmi za posredovanje u zapošljavanju i kao direktor JKPS International, privrednog društva za regrutovanje najboljih informatičara u Srbiji.

Miljan Damjanović je pokazao izuzetan talenat u političkom radu i spremnost da sve svoje kapacitete stavi u službu građana. Četiri godine je bio predsednik Odborničke grupe Srpske radikalne stranke u Opštini Stari Grad, savetnik predsednika Opštine Grocka i član Upravnog odbora Studija B.

Izvršni odbor Srpske radikalne stranke pružio je nedvosmislenu podršku Miljanu Damjanoviću za kandidaturu za ovu važnu funkciju sa uverenjem da građanima Beograda nudimo najboljeg kandidata, koji je spreman da tu funkciju obavlja stručno, pošteno i u najboljem interesu svih ljudi koji žive na celoj teritoriji Grada Beograda.

Ranije je bilo medijskih navoda da će kandidat za prvog čoveka Beograda biti sin lidera radikala, Aleksandar Šešelj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.