Da li je Vučić knjigom koju je poklonio Ani Brnabić nagovestio da je ona NOVI PREMIJER?
Foto: Fonet

NIJE SLUČAJNO?

Da li je Vučić knjigom koju je poklonio Ani Brnabić nagovestio da je ona NOVI PREMIJER?

Novi predsednik je, inače, gostujući na televiziji Pink poručio da ima tri opcije u glavi za novog premijera

Objavljeno: 10:43h

"Da li je izborom knjiga koje je podelio ministrima predsednik Vučić otkrio ko će biti novi premijer? I da li je, ako je suditi po naslovima, to Ana Brnabić, koja je od svih ministara dobila baš knjigu o Milanu Stojadinoviću, predratnom lideru radikala", piše Veljko Lalić u uvodniku iz novog broja Nedeljnika.

Aleksandar Vučić je, inače, gostujući na televiziji Pink poručio da ima tri opcije u glavi za novog premijera - jedna opcija je da to bude neko iz SNS, druga da to mesto dobiju socijalisti. A ako su knjige nosile neku simboliku?

MOŽE BITI SAMO JEDAN: Neko od njih dvoje biće novi premijer Srbije! (FOTO)

CRKVA PODRŽAVA BRNABIĆKU ZA PREMIJERA! Poručili joj: Ne verujte glasinama, uz vas smo!

foto: Filip Plavčić

"Šanse ima još jedino Ivica Dačić sa knjigom o srpskim vladarima, iako mi deluje da posle imenovanja Bratislava Gašića za šefa BIA, Vučić teško može da balansira, u zemlji sa 90 odsto zapadnih investicija, između Medvedeva i Putina", piše dalje Lalić u uvodniku.

"Šešelj i Vučić godinama pokazuju ozbiljnu fascinacijuStojadinovićem, što je verovatno jedina stvar koja spaja nas trojicu. Što se mene tiče, ja nemam dilemu da je Stojadinović najveći političar koga smo ikad imali. Čak mi nije teško da to i dokažem", napisao je između ostalog Veljko Lalić.

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.