Vučić posle sastanka sa predstavnicima Kontinentala: 500 radnih mesta, ovo je najbolja investicija do sada, rekao mi je "naš Švaba"!
Foto: Fonetap

signal za druge

Vučić posle sastanka sa predstavnicima Kontinentala: 500 radnih mesta, ovo je najbolja investicija do sada, rekao mi je "naš Švaba"!

Premijer se zahvalio svima i Rumunima i pozvao ih da donesu još inevsticija u Srbiju

Objavljeno: 12:11h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima kompanije Kontinental o otvaranju istraživačkog centra u Novom Sadu.

Kontinental će od 1. jula ove godine u Novom Sadu početi razvoj softverskih i inovacionih rešenja za mobilnost i zaposliti najmanje 500 inženjera.

Posle sastanka premijer se obratio novinarima.

STEFANOVIĆ se oglasio: Neću JA biti PREMIJER SIGURNO! Vučić razmišlja o nekoliko drugih imena!

- Ovo je signal za sve druge nemačke investitore u Srbiji. Nemački investitori kod nas zapošljavaju oko 33.000 ljudi. Meni je "naš Švaba" rekao da je ovo do sada najbolji investicioni projekat - rekao je premijer Vučić.

foto: Fonetap

Premijer se potom zahvalio svima i Rumunima i pozvao ih da donesu još inevsticija u Srbiju.

Ambasador Nemačke Aksel Ditman je rekao da je veom a srećan što je deo ove ceremonije, otvaranja inženjerskog centra u Novom Sadu.

- Raste interesovanje za poslovanje u Srbiji. Mi, iz nemačke vlade blisko sarađujemo sa vlastima u Srbiji, rekao je Ditman. Danas smo svedoci sporazuma koji je izuzetno značajan i ekonomske odnose stavlja na drugi nivo. to je dobra vest koju ću ja da prenesem i drugim nemačkim kompanijama. Mislim da je ovaj dan veoma dobar i važn, to je primer srpskog puta ka EU koji ćemo mi podržati - rekao je Ditman.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.