HARADINAJ ZAPRETIO VUČIĆU: Ne igraj se sa mnom! Premijer odbrusio: Mnogo si ti opasan, ali se ne PLAŠIM!
Foto: Beta, Fonet

zaratili

HARADINAJ ZAPRETIO VUČIĆU: Ne igraj se sa mnom! Premijer odbrusio: Mnogo si ti opasan, ali se ne PLAŠIM!

Vučić bi trebalo da shvati da sam ja jedan od onih koji nikad ne odustaju u borbi, ni jedan jedini dan, poručio bivši lider OVK
Objavljeno: 21:03h

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je juče da ga ne brinu „opasni ljudi“, poput Ramuša Haradinaja, već ćutanje Evrope na ono što u poslednje vreme poručuju Albanci, a što se ne može drugačije razumeti nego kao pretnje „cepanjem“ granica i rušenjem na Balkanu.

foto: Beta

Inače, bivši lider OVK Haradinaj uputio je Vučiću poruku da se „ne igra sa Albancima“.

foto: Reuters

- Vučić bi trebalo da shvati da sam ja jedan od onih koji nikad ne odustaju u borbi, ni jedan jedini dan. A moja poruka Vučiću i ostalima glasi da bi trebalo da prestanu da se igraju sa Albancima - rekao je Haradinaj. Ne znaš ko sam ja On tvrdi da Vučić nije izuzetak u odnosu na druge lidere u regionu Balkana i da je „veoma slab političar, koji nije uspeo da poboljša ekonomsku situaciju u Srbiji, dok Vlada Srbije uzima zajmove da bi isplatila penzije“. Na preteću poruku Haradinaja Vučić je rekao da te pretnje nisu poslate zbog njega, već zbog veće snage, energije i moći srpske države koju vide, a što po nekima nije nikako smelo da se dogodi.

foto: Beta

- Ako je pretnja tipa „ne znaš ko sam ja“, onda na to mogu samo da kažem da veoma dobro znam s kim imam posla - rekao je Vučić i podsetio kako su završili svedoci Haradinajevih zločina.

- Nisam se igrao sa Albancima, naprotiv, pružao sam im ruku, ali nikad neću zločincima i silovateljima i onima koji misle da će njihovi zločini ostati sakriveni - poručio je predsednik Vlade Vučić.

foto: Reuters

On je naglasio da ga ne brinu evidentno opasni ljudi, među njima i Haradinaj, već to što svi u Evropi ćute na ono što takvi govore i rade.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.