NAPADNUT SAŠA RADULOVIĆ! Incident tokom glasanja predsednika DJB!
Foto: Filip Plavčić

Strašno!

NAPADNUT SAŠA RADULOVIĆ! Incident tokom glasanja predsednika DJB!

U trenutku kada je Radulović stao pred novinare da da izjavu, jedan član biračkog odbora "dobacio" je novinarima da ne bi trebalo da uzimaju izjavu od čoveka koji je lopov i kojeg treba da bude sramota što se kao takav kandidovao za predsednika Srbije
Objavljeno: 12:46h

Kandidat za predsednik Saša Radulović glasao je na biračkom mestu 40 u vrtiću "Cerak", a njegov izlazak na biralište obeležio je manji incident.

(UŽIVO) NOVI PODACI O IZLAZNOSTI: Do podne glasalo 20,03 odsto građana, manje nego 2012. (FOTO) (VIDEO)

Naime, u trenutku kada je Radulović stao pred novinare da da izjavu, jedan član biračkog odbora "dobacio" je novinarima da ne bi trebalo da uzimaju izjavu od čoveka koji je lopov i kojeg treba da bude sramota što se kao takav kandidovao za predsednika Srbije.

foto: Fonet

Radulović je od tog člana odbora zatražio da se predstavi, uzvratio da njega treba da bude sramota zbog ponašanja, a ovaj mu je uzvratio sa "barabo", dok je Radulović tražio da se pozove policija...

DRAMA NA BIRAČKOM MESTU: Članica biračkog odbora HITNO prebačena u bolnicu!

Usledila je galama, umešao se i jedan građanin da smiri situaciju, a nakon kraćeg verbalnog sukoba člana odbora i Radulovića situacija se smirila i lider Dosta je bilo se obratio medijima kao da ništa nije bilo, ne osvrćući se na incident.

(Espreso.co.rs/Vesti-online.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.