ON JE ZA PSIHIJATRA! Vulin udario na glumca Sergeja Trifunovića!
Foto: Fonet, Zorana Jevtić

žestoko

ON JE ZA PSIHIJATRA! Vulin udario na glumca Sergeja Trifunovića!

Trifunović je tom prilikom rekao da je "ponižavajuće što i posle više od dve decenije istim ljudima viče da su ubice i ped*** - Šešelju, malom Ivici i velikom Aleku"
Objavljeno: 07:34h

Ministra za rad Aleksandra Vulina iznevirale su uvrede koje je glumac Sergej Trifunović na mitingu Saše Jankovića u Novom Sadu izrekao na račun Aleksandra Vučića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Trifunović je tom prilikom rekao da je "ponižavajuće što i posle više od dve decenije istim ljudima viče da su ubice i ped*** - Šešelju, malom Ivici i velikom Aleku".

Vulin za dnevni list Kurir kaže da su Trifunovićeve izjave na račun premijera "ružne, jadne i nedostojne".

"Takva količina mržnje je pre pitanje za psihijatre nego za političare. Zamislite da tako nešto ja izgovorim, verovatno bi tražili moje javno vešanje. Sad vidite šta bi se desilo da Janković odlučuje. Na sreću, pita se Srbija" rekao je Vulin.

Trifunović je u toku govora pročitao i sva obećanja koja premijer Vučić nije ispunio i dodao da ga ponižava što i posle toliko godina kuka protiv istih ljudi.

"Niko ih ne juri da ih kazni, možemo samo da se oslonimo na božju pravdu da će da ih pukne neki grom u glavu", poručio je glumac.

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.