VUČIĆ: Udrite mene gospodo, a ne moju porodicu, brata, sina i oca!
Foto: prtsc/pink

odgovor jeremićima

VUČIĆ: Udrite mene gospodo, a ne moju porodicu, brata, sina i oca!

Izvinio sam se za nešto što nisam uradio, u Srbiji je na delu licemerje najgore vrste, kaže premijer
Objavljeno: 15:26h

Aleksandar Vučić rekao je danas u Vladi Srbije osvrćući se na situaciju koja se danas dogodila na konferenciji Nataše Jeremić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- U našoj zemlji je ne po prvi put na delu licemerje najgore vrste i najgori aršini. Zaštitiću sve koje budem mogao. Jutros sam video, osudio odmah svog stranačkog prijatelja. Reagovao je istim besmislenim uvredama, kao kada su mene i moju porodicu vređali. Osudio sam i niko više ne sme da govori o porodici, makar ga isljučili iz stranke. Da li je moj brat trebalo da osnuje konferenciju i kaže da čeka bebu za tri meseca - rekao je Vučić.

VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG IZJAVE DA JE JEREMIĆEVA ŽENA ŠEF NARKO-KARTELA: To je bila grdna greška!

NATAŠA JEREMIĆ SE RASPLAKALA: Vuk i ja se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu! (VIDEO)

VUKU JEREMIĆU SRCE SAMO ŠTO NIJE PREPUKLO: Pogledajte kako plače i grca dok Nataša govori o BEBI KOJU NE MOGU DA DOBIJU! (VIDEO)

Moj je posao kao predsednika Vlade da zaštitim sve, ali to je jedna glupost u odnosu na njihovih hiljadu koje dolaze stalno sa njihove strane.

- Udrite mene, ne porodicu. Koliko emisija ste o mojoj porodici napravili, pa nisam sazivao konferenciju. Ja uđem u dijalog pa kažu da je to pritisak na vas. Šta je vaš odgovor na sve, šta radi Andrej Vučić? Ponosam sam na sve što smo radili, ponosan sam kakvoj se aždaji Soroševskoj suprotstavljamo, a izvinjavam se što nisam doveo decu, rodbinu, brata, dete njegovo jedno rođeno, jedno nerođeno. Udrite na mene gospodo, a ne na moju porodicu, koliko gadosti ste izrekli na račun moje porodice pa se niko nije skupljao da pruža podršku - rekao je Vučić u obraćanju iz Vlade.

Odgovarajući na pitanje novinara, rekao je da su danas zabranili ulaz svima koji bi postavili neko pitanje.

- Ponosan sam na slobodnu Srbiju jer su jedino moje konferencije postale oaza slobode. Žao mi je zbog neprijatnosti koju ste doživeli. Zamislite da nekoga ne pustite, da stojite ispred i ne puste vas dva grmalja. Sramota za Srbiju - rekao je Vučić.

- Ja sam svoj posao uradio, osudio nešto što je nedopustivo, a ćutim o napadima na moju porodicu. Za to nema opravdanja, ali nemojte da od jedne izjave zaboravljate hiljade drugih, gorih izjava. Šta da radite, to je sudbina onih koji imaju dvostruke aršine. Brata mi izubijaju od batina a onda se priča da je kriminalac - dodao je Vučić naglasivši da najviše mrzi dvostruke aršine. - rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.