OKUPLJENI VIČU ACO SRBINE: Vučić poručio-Daću sve od sebe da vas pobedim!
Foto: Printskrin Jutjub / espreso.co.rs

gotov miting u mladenovcu!

OKUPLJENI VIČU ACO SRBINE: Vučić poručio-Daću sve od sebe da vas pobedim!

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, predizbornu kampanju nastavlja posetom Mladenovcu
Objavljeno: 19:16h

Lider SNS i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Mladenovac.Veliki broj građana počeo je već oko pet sati da pristize u sportsku halu "Ljubomir Ivanović Gedža" koja je popunjena do poslednjeg mesta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

19.09. Kandidovao sam se zato što mislim da Srbija zaslužuje bolju budućnost. U vreme Dosovaca niko zaposlen nije bio u Krupnju, a ja sam im obećao radna mesta. Danas radi 200 ljudi u Krupnju, a DS ih je uništio. Mi smo spasili Krupanj, rekao je Vučić.

18.55. Na binu je izašao Aleksandar Vučić, ispraćen ovacijama i aplauzom i zvucima bubnjeva.

- "Večaras ću da govorim, ne onako kako se govori na mitinzima, već onako kako se ozbiljno govori o budućnosti Srbije. Pre nam su turbulentan vremena u regionu. Dobio sam informacije da će Albanci sa Kosova čak i mimo svog ustava pokušati formirati vojsku. S druge strane, naši hrvatski prijatelji su tražili našeg ambasadora da dođe valjda zbog tog što podižemo spomkenik narodnom heroju Milanu Tepiću", rekao je Vučić i dodao da ide u Sarajevo i da, tamo gde se on nalazi, Srbija je sigurna.

foto: Printskrin Jutjub / espreso.co.rs

18.45. Predsednik SPS Ivica Dačić je se prisztnim obratio sa "drugovi i drugarice" i "braćo i sestre".

foto: Printscreen/YouTube/espreso.co.rs

18.40. Posle Vulina je na binu izašao nekadašnji golman fudbalske reprezanticije SR Jugoslavije Ivica Kralj, koji je rekao da je Vučić ličnost koji bi trebalo da vodi Srbiju u narednim godinama.

18.35. Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da Srbija zna da bira u teškim momentima.

- Zna Srbija da kad bira svog Vučića da bira sebe! Zna Srbija da voli kad čuje svog predsednika Vučić kad kaže da neće priznati nezavisnost Kosova i da neće uvesti sankcije Rusiji. Zna Srbija koga bira, koga želi na svom čelu. Aleksandar Vučić - predsednik! - poručio je Vulin.

foto: Stefan Jokić

18.30. Privrednik i vlasnik mlekare "Granice" Dragan Vukadinović sa bine je poručio da je važno da imamo bolju i jaču Srbiju i da se popravlja ekonomska situacija.

"Za uspešnu i jaku Srbiju je važno je da svako radi posao koji najbolje ume, a vi gospodine Vučiću treba da budete predsednik jer taj posao najbolje radite", rekao je on i pozvao građane da na izborima glasaju za Vučića.

18.16. Aleksandar Vučić i visoki funkcioneri SNS upravo pristižu u halu. Lider SNS je dočekan aplauzima i ovacijama prisutnih. Skup je počeo intoniranjem himne "Bože pravde".

foto: Printskrin/Youtube/Espreso.co.rs

18.25. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prvi je izašao za govornicu. On je pokazao izveštaj Verice Barać i Saveta za borbu protiv korupcije od pre pet godina, u kome je kritikovano stanje u medijma.

Okupljeni gradjani skandiraju "Aco Srbine", nakon člga su aplauzom pozdravili ulazak funkcionera u halu. Na skup su došli Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Zoran Dorđević, Zorana Mihajlović, Rasim Ljajić, Aleksandar Vulin, Mladen Sarcević, Zoran Babić, Vladimir Đukanovic, ali i mnogobrojni funkcioneri grada Beograda, Nikola Nikodijević i Goran Vesić.

ZORANA JE GLUPAČA, NIJE NI ZA KUTLAČU! DA SE ZA ZELEN BOR UHVATI, ON BI SE OSUŠIO!

Republička izborna komisija (RIK) 5. marta ove godine jednoglasno je proglasila Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika Srbije na izborima raspisanim za 2. april. Vučić je prvi proglašeni kandidat, a njegovu kandidaturu podržala je koalicija Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Jedinstvene Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Pokreta socijalista, Srpskog pokreta obnove, Pokreta Snaga Srbije i Saveza vojvođanskih Mađara.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.