Preminuo potpredsednik Skupštine i osnivač PUPS Konstantin Arsenović
Foto: Fonet

in memoriam

Preminuo potpredsednik Skupštine i osnivač PUPS Konstantin Arsenović

Potpredsednik Skupštine Srbije i funkcioner Partije ujedinjenih penzionera Srbije Konstantin Arsenović preminuo je danas u 76. godini, saopšteno je iz parlamenta
Objavljeno: 15:29h

Arsenović je rođen 3. juna 1940. godine u selu Gornje Košlje u opštini Ljubovija. Završio je Vojnotehničku akademiju, Visoku vojno tehničku akademiju, Komandno-štabnu školu i Školu Nacionalne odbrane.Svoju bogatu radnu karijeru je proveo u JNA i Vojsci Jugoslavije od 1961 do 2000. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Obavljao je brojne dužnosti u vojsci, od poslova referenta do savetnika načelnika Generalštaba za logistiku. Za svoj rad više puta je pohvaljivan, nagrađivan i odlikovan. Radnu karijeru završio je 2000. godine u činu general-potpukovnika. Jedan je od osnivača Partije ujedinjenih penzionera Srbije, i bio je na funkciji potpredsednika stranke. Za narodnog poslanika biran je i u sazivima 2008-2012, 2012-2014. i 2014-2016. godine, a dužnost potpredsednika Narodne skupštine obavljao je i u prethodna dva skupštinska saziva. Konstantin Arsenović biće sahranjen na Bežanijskom groblju u subotu, 4. februara, u 10.30 časova.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.