JABLANOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Vulin: Niko ne sme da zloupotrebljava službene automobile!
Foto: Beta

odgovornost!

JABLANOVIĆ PODNEO OSTAVKU! Vulin: Niko ne sme da zloupotrebljava službene automobile!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je prihvatio ostavku državnog sekretara Aleksandra Jablanovića zbog zloupotrebe službenog automobila i dodao da u tom ministarstvu nema zasštićenih
Objavljeno: 11:45h

- Kasno sinoć dobio sam izveštaj naše komisije koja je sprovodila istragu po pitanju da li je bilo zloupotrebe službenog automobila Ministarstva rada, a gde je konstatovano da je vozilo bilo stavljeno na raspolaganje licima koja nisu imala prava da ga koriste - rekao je Vulin novinarima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jablanović je, kako je objasnio Vulin, podneo ostavku jer je ustupio automobil licu koje nije imalo pravo da ga koristi.

UHAPŠEN U VLADINOM AUTOMOBILU: Kako je zbog droge dolijao brat državnog sekretara! (FOTO)NEĆU DA BUDEM TERET, PRIHVATAM PUNU ODGOVORNOST: Jablanović objasnio razloge za ostavku!

Rođeni brat državnog sekretara u Ministarstvu za rad Aleksandra Jablanovića, Marko, uhapšen je zbog sumnje da diluje drogu. U trenutku privođenja on je bio u službenom automobilu ministarstva Aleksandra Vulina, preneli su mediji.

Bonus pesma:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.