ŽIVKOVIĆ O FOTOGRAFIJI LONČARA I ŠIPTARA: Gospodo ministri, tužioci, sudije - ZAŠTO NEMA VAŠIH KOMENTARA?! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

oštro

ŽIVKOVIĆ O FOTOGRAFIJI LONČARA I ŠIPTARA: Gospodo ministri, tužioci, sudije - ZAŠTO NEMA VAŠIH KOMENTARA?! (FOTO)

Sliku, koja je izazvala veliku buru u javnosti, pre dva dana na konferenciji za novinare, pokazao je lider Nove Srbije Velimir Ilić
Objavljeno:

Predsednik Nove stranke Zoran Živković, na svoj Tviter nalog okačio je sliku ministra zdravlja Zlatibora Lončara na kojem je zagrljen sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom, članom zemunskog klana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Živković je uz sliku, koja je izazvala buru u javnosti napisao komentar "Gospodo ministri, tužioci, sudije, urednici medija i novinari - ova fotografija nije vredna vaših komentara?".

Inače, ovu sliku, pre dva dana na konferenciji za novinare, pokazao je lider Nove Srbije Velimir Ilić, na kojoj su sadašnji ministar zdravlja Zlatibor Lončar i tadašnji prvi čovek zemunskog klana Dušan Spasojević Šiptar.

Ilić je rekao da je sliku dobio iz arhive Službe.

foto: ozonpress

- Ovo su slike iz arhive Službe i meni su dostavili slike u koverti. Ima još puno slika. Kako je moguće da u današnjoj vladi sedi ministar koji je u tom društvu bio aktivan. Kada sam dobio slike iz policije bio sam šokiran. Ministar Lončar sa Dušanom Spasojevićem zagrljen u Šilerovoj ulici. Na slikama je i čuveni doktor koji je pobegao u Kanadu, a koji je eliminisao neke svedoke. I on je u toj grupi sa Lončarom. Tu su kum, i Spasojević i Opačić – rekao je Ilić, navodeći da mu je žao što mu je obijen auto i, kako je rekao, ukradene Čankove i Šešeljeve slike, koji je tata Zemunskog klana, i koji je pobegao u Hag kako bi se sklonio.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Zoran Živković čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.