TREĆA ŽENA POKOJNOG MUFTIJE POKAZALA SKUPOCENU "MEČKU": Novim slikama zapalila INSTAGRAM! (FOTO)
Belkisa Crnovršanin, Foto: Prinstcreen / Instagram

ISPOZIRALA

TREĆA ŽENA POKOJNOG MUFTIJE POKAZALA SKUPOCENU "MEČKU": Novim slikama zapalila INSTAGRAM! (FOTO)

Malo-malo, pa ova lepa crnka objavi svoju fotku uz neizostavne skupe komade garderobe ili torbi

Objavljeno:

Pokojni muftija Muamer Zukorlić imao je i treću suprugu, poznatu novopazarsku novinarku Belkisu Crnovršanin (31), koja je 20 godina mlađa od njega, završila je studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak i agenciji Sandžak pres.

Ona gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira u papreno skupoj odeći.

Treća muftinica je svojevremeno većinu fotografija sa kojih "vrište" poznati i skupi brendovi sklonila sa svog Instagram profila, ali, izgleda da je sada okrenula ploču, te rešila da ipak želi da se pohvali svojim pratiocima.

Svako malo ova lepa crnka objavi svoju fotku uz neizostavne skupe komade garderobe ili torbi, ne mareći, očigledno, šta će "čaršija" da kaže i ne obazirući se na komentare ispod tekstova poput "odakle pare", "ma, to je sve fejk, to u Istanbulu i Pazaru štancuju"...

Belkisa Crnovršanin
foto: Prinstcreen / Instagram

Ipak, za "mečku" s kojom je pre nekoliko dana ispozirala "zli jezici" ne mogu da nagađaju da li je "fejk". Naime, Belkisa je objavila dve fotografije iz svog automobila, a uprkos tome što je otkrila samo delić unutrašnjosti vozila, dobri poznavaoci četvorotočkaša sa kojima smo razgovarali bez mnogo muke su procenili da je reč o mercedesu S klase, najverovatnije iz 2017. godine, čija je prosečna cena čak oko 50.000 evra!

Inače, mlada muftinica isključivo nosi skupe i brendirane komade, a najčešće "šanel", "dior", "pradu", "balensijagu"...Tako je svojevremeno izazvala pravu buru na društvenim mrežama kada je u balensijaga sakou od čak oko 10.000 dolara pozirala u džamiji tokom klanjanja.

1 / 3 Foto: Printscreen

Takođe, Šerijatski zakon jasno određuje koliko kome pripada, po šerijatskom takonu, žena ima pravo na nasledtsvo za razliku od nekih drugih zakona, a jasno je ustanovljeno koliko pripada ženama, a koliko ostalim naslednicima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.