ANA GROZDANOVIĆ OŠTRO PROTIV ONIH KOJI NAPADAJU PREDSEDNIKA SRBIJE: Hrabrom izjavom stala u odbranu i oduševila sve
Foto: Instagram/grozdanovićana_, Marina Lopačić

pružila javno podršku

ANA GROZDANOVIĆ OŠTRO PROTIV ONIH KOJI NAPADAJU PREDSEDNIKA SRBIJE: Hrabrom izjavom stala u odbranu i oduševila sve

- Što pre pohapsiti svakog ko pokuša da unese nemir predsedniku i to u trenutku kada je njemu najteže zarad života svih nas. - istakla je mlada političarka.

Objavljeno:

Članica glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i jedna od najvećih nada iste, Ana Grozdanović, oglasila se danas putem svog profila na platformi "Instagram" snažnom porukom, koja je upućena povodom pretnji smrću upućene predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, i tim putem svojom hrabrošću i jasnim stavom oduševila građane.

Naime, ona je javno oštro osudila sve napade na predsednika Srbije i pružila mu svu podršku u svoje ime i naravno u ime svih Socijalista.

Ana Grozdanović
foto: Damir Dervišagić, Instagram

- Osuđujem sve koji daju sebi za pravo, da na ovaj sotonski način udaraju na predsednika države, Aleksandra Vučića!!! Ovome moramo stati na put - započela je Ana i nastavila:

- Što pre pohapsiti svakog ko pokuša da unese nemir predsedniku i to u trenutku kada je njemu najteže zarad života svih nas! Ljudi i on je nečiji otac, sin, muž, brat ! A uz sve to čovek koji je mnogo uradio za našu Srbiju! Hvala mu i zbog toga javno dajem podršku najboljem predsedniku i velikom državniku Srbije Aleksandru Vučiću u ime socijalista i naravno u svoje ime.

Podsetimo, Viši javni tužilac u Beogradu dao je nalog Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal da zajedno sa policijom i Bezbednosno informativnom agencijom preduzme sve radnje i mere na identifikovanju učinioca krivičnog dela uperenog protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, a radi njegovog procesuiranja, saznaje Telegraf.

Nalog je izdat nakon što je društvenoj mreži Instagram, korisnik iz Beograda pod imenom Svetozarević Nikola, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac objavio video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Skandalozne pretnje smrću predsedniku Republike neće biti tolerisane i biće sankcionisane u skladu sa zakonom, poručio je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.