Crveno-beli i dalje gaze: Srnić het-trikom srušio Vojvodinu za 11. pobedu zaredom! (FOTO) (VIDEO)

superliga 11.kolo

Crveno-beli i dalje gaze: Srnić het-trikom srušio Vojvodinu za 11. pobedu zaredom! (FOTO) (VIDEO)

Krilni napadač obeležio je utakmica na stadionu Rajko Mitić. Zvezda sada ima 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan
Objavljeno: 21:52h

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i 11 pobedu zaredom u Superligi Srbije. Crveno-beli su u zaostaloj utakmici 11. kola na svom terenu pobedili Vojvodinu rezultatom 3:0, a sva tri pogotka postigao je Slavoljub Srnić. Ovim trijumfom, klub iz Ljutice Bogdana uvećao je razliku u odnosu svoje konkurente. Sada je bodovna prednost u odnosu na Partizan čak14 bodova. Srnić rutinski kaznio promašaje Voše! (VIDEO)

Saša Pavlić Koky
Gostujuća ekipa je odlično ušla u utakmicu. Tokom prvih 10 minuta, Vojvodina je imala dve dobre šanse (pogodili i stativu), ali je nakon toga Crvena zvezda preuzela inicijativu. Najveću priliku, crveno-beli su imali u 32. minutu kada je Ugo Vijeira promašio penal, ali je samo devet minuta kasnije odlično uposlio Slavoljuba Srnića koji je rutinskom realizacijom doneo prednost svom timu. Da li je bio penal za Zvezdu protiv Vojvodine? (VIDEO) Nastavak igre doneo je sličnu priču. Ponovo je tim iz Novog Sada bolje otpočeo poluvreme, imao je strašnu šansu preko Ožegovića, koji nije bio precizan. Usledila je kazna i to ponovo preko Slavoljuba Srnića u 60. minutu. Nastavak utakmice doneo je još uzbudljivih situacija ispred golmana, a konačan rezultat postavio je Srnić u 80. minutu posle asistencije Luke Jovića. Voša opet promašila odličnu šansu, pa je Srnić ponovo kaznio! (VIDEO)
Stadion: Rajko Mitić Gledalaca: 14.720 Sudija: Nenad Đokić Strelci: Srnić 39, 60, 80 Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Plavšić (od 67. Jović), Katai, Srnić (od 85. Ristić), Vijeira (od 81. Vierija) Vojvodina: Perić, Vasilić, Pankov, Rosić, Antić, Sekulić, Maksimović, Paločević (Od 56. Babić), Ivanić, Vukčević (od 57. Stanisavljević), Ožegović Izgubljeno je samo ono čega se odreknemo, poruka je Delija na utakmici sa Vošom! (VIDEO)
Fonet, FK Crvena Zvezda
TOK UTAKMICE: Utakmica je završena. 80. minut - GOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!! Ponovo Slavoljub Srnić, posle solo prodora Luke Jovića, kome idu velike zasluge za ovaj pogodak!
69. minut -
Vojvodina je stigla do pogotka, ali je gol opravdano poništen zbog ofsajda.

60. minut - GOOOOOOOLLLLLLL!!! Ponovo Srnić! Katai je odlično uposlio krilnog napadača crveno-belih, koji je bez problema postigao pogodak!
56. minut
Printscreen/Arenasport
39. minut - GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL!!! Odličan pas Vijeire, iskoristio je Slavoljub Srnić i savladao golmana Perića.
31. minut - Ugo Vijeira nije realizovao najstrožu kaznu. Njegov udarac odbranio je Perić.
31. minut - PENAL! Posle velike gužve u šesnaestercu Vojvodine, Stanisavljević je igrao rukom
espreso.co.rs
12. minut - I Crvena zvezda je imala odličnu šansu. Ugo Vijeira se našao u dobroj situaciji, ali je Pankov intervenisao u poslednjem trenutku.
7. minut -
5. minut -
17:30 - 16:43

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.