Skandal nad skandalima: Vučić otcepio Kosovo! (VIDEO)

zna nešto što mi ne znamo

Skandal nad skandalima: Vučić otcepio Kosovo! (VIDEO)

U razgovorima sa austrijskim šefom diplomatije Sebastijanom Kurcom, srpski premijer predstavio je mapu Srbije bez južne pokrajine!
Objavljeno:

Da li Aleksandar Vučić zna nešto što građani Srbije ne znaju, ali će im biti saopšteno posle izbora? U video-snimku RTS-a koji kruži društvenim mrežama, u prilogu kojim se izveštava o poseti austrijskog šefa diplomatije Sebastijana Kurca Beogradu, mapa Srbije prikazana je bez Kosova i Metohije?!

Printscreen/RTS
Srbija je, prema rečima spikera na Javnom servisu, na dobrom putu da uskoro otvori šest poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom i u tome ima podršku Beča, poručuje Kurc. On je u Beogradu, zajedno s Vučićem, predstavio Akcioni plan saradnje dve zemlje za ovu godinu. Taj plan obuhvata pet ključnih tačaka u oblasti politike i ekonomije. Jelena Maćić: Na vlasti su ludak, grobar i nepismeni keramičar! (FOTO) (VIDEO) (GIF) Kojih pet tačaka, nije precizirano na ovom snimku. U oči, međutim, upada da su dve zemlje, Austrija i Srbija, predstavljene mapama. I dok je mapa Austrije svima dobro poznata, od Srbije je otcepljena njena južna pokrajina Kosovo i Metohija.

prijateljski meč između njegove Austrije i od strane Srbije nepriznatog Kosova

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.