RUSIJA OGORČENA ZBOG HAPŠENJA ĐURIĆA: Čepurin reagovao na nasilje u severu Kosova
Aleksandar Čepurin, Foto: Zorana Jevtić

reakcija rusije

RUSIJA OGORČENA ZBOG HAPŠENJA ĐURIĆA: Čepurin reagovao na nasilje u severu Kosova

Ambasador Rusije u Srbiji, Aleksandar Čepurin ocenio je današnju situaciju u Prištini

Objavljeno:

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin izjavio je da je Rusija ogorčena grubom provokacijom Prištine.

Zapad zaoštrava situaciju Ruski ambasador Aleksandar Čepurin je, komentarišući današnju odluku niza zemalja EU, kao i SAD, Kanade i Ukrajine da proteraju ruske diplomate, rekao da su „najzainteresovaniji režimi već počeli da proteruju ruske diplomate i da time povećavaju napetost“.

Čepurin je na svom nalogu na Tviteru podsetio da su vlasti Britanije optužile Rusiju da je umešana u „slučaj Skripalj“, precizirajući da niko ne govori ko je osumnjičen i šta se tačno desilo sa povređenima. „Nisu jasni ni detalji, niti mesto zločina. Ako je sve toliko definitivno, zašto kriju ove podatke“, konstatovao je Čepurin.

Pre dve nedelje vlasti Britanije su optužile Rusiju da je umešana u „slučaj Skripalj“. Ne kažu ko je osumnjičen, šta se tačno desilo sa povređenima. Nisu jasni niti detalji niti mesto zločina. Ako je sve toliko definitivno, zašto oni kriju ove podatke?

Bonus video:

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NEZAPAMĆENA TORTURA NA KIM, SRPSKI ZVANIČNICI NA ŽESTOKOM UDARU: Ovako su specijalci ROSU primenjivali brtutalnu silu u Mitrovici

(Espreso.co.rs/sputniknews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.