ZAVRŠENA DRAMA U ŽARKOVU: Jedan od pljačkaša pucao sebi u glavu, dvojica uhapšeni! (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN / ADRIA MEDIA TV

Tragičan kraj

ZAVRŠENA DRAMA U ŽARKOVU: Jedan od pljačkaša pucao sebi u glavu, dvojica uhapšeni! (VIDEO)

Višečasovna drama koja je počela jutros u Žarkovu, kada su trojica muškaraca opljačkala menjačnicu, a potom pobegla u obližnju zgradu u Trgovačkoj ulici broj 8, završila se tragično
Objavljeno: 20:15h

Nepoznata lica jutros oko 8h izvršili su pljačku menjačnice u Žarkovu. Oni su presreli radnika jedne menjačnice u Trgovačkoj ulici, i oteli mu novac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je večeras saopštila da uhapsila dvojicu osumnjičenih A.B. (1990) i S.M. (1990) koji su pronađeni u jednom od stanova. U akciji su pronađeni i pištolji kojima je počinjeno krivično delo, kao i novac. Takođe treći od izvršilaca počinio je samoubistvo.

Jedan od izvršilaca počinio je samoubistvo.

Policija je dvojicu osumnjičenih A.B. (1990) i S.M. (1990) uhapsila u jednom od stanova, a pronađeni su i pištolji kojima je počinjeno krivično delo, kao i novac.

Kako Espreso.co.rs saznaje, jedan od napadač živi u zgradi u koju su pobegli.

Kako nezvanično saznajemo policija je na 8 spratu u hodniku pronašla duksericu i jednu novčanicu za koju se sumnja da je iz pljačke menjačnice.

Ispred zgrade u Žarkovu koja je pod opsadom pojavila se iznenada Hitna pomoć. Lekarska ekipa iz kombija je sa nosilima utrčala u zgradu. Za sada nema informacija da li je u zgradi došlo deo vatrenog obračuna policije i razbojnika ili je nekom od stanara pozlilo.

Navodno su pljačkaši uleteli u zgradu u ovoj ulici, na broju 8, pa policija "češlja" sprat po sprat!

Kako se nezvanično saznaje, pljačkaši su odneli zasad nepoznatu sumu novca, a pre bega pretukli su radnika jer im nije dovoljno brzo predao novac. On je prevezen u Urgentni centar.

Na lice mesta bio je i pregovarački tim, ali i specijalci MUP Srbije.

Većina stanova je pregledana, pa se sumnjalo da su pljačkaši u preostalim stanovima, na najvišim spratovima zgrade!

Niko od stanara nije mogao da uđe u zgradu dok traje akcija. Jedan od stanara je navodno video pljačkaše kako uleću u zgradu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.