KO UBIJA VOĐE PARTIZANOVIH NAVIJAČA? Od početka godine masakr Grobara, ko je sledeći? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

Kao na filmskoj TRACI

KO UBIJA VOĐE PARTIZANOVIH NAVIJAČA? Od početka godine masakr Grobara, ko je sledeći? (FOTO) (VIDEO)

Kad se ubistvima koja su obeležila rubrike crne hronike u medijima doda i dvocifren broj ljudi koji su preminuli prirodnom smrću u svojim dvadesetim ili tridesetim godinama života u poslednjih 12 meseci, a koji su bili veoma aktivni na "jugu", rezultat je zastrašujući
Objavljeno:

Potom je avugsta ove godine ubijen Alen Kostić Kubi, i to u Železniku, nedaleko od svoje kuće. Njega je ubio komšija, Nikola Elezović (25), iz beogradskog prigradskog naselja Železnik juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je hicima iz automata usmrtio jednog od vođa Partizanovih navijača Alena Kostića, zvanog Kubi (30). Kako se ispostavilo, on je u trenutku napada bio pod dejstvom kokaina.

foto: Printscreeen: Youtube / Profimedia

Vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni" je odmah prevezen u bolnicu, ali je sutradan preminuo u Urgentnom centru. Elezović se na saslušanju branio ćutanjem, a na kraju mu je određen jednomesečni pritvor.

Motiv najnovijeg zločina u glavnom gradu su neraščišćeni računi iz kriminalnih poslova i dugogodišnje maltretiranje. Elezović je, prema prvim policijskim informacijama, bio pod uticajem narkotika kada je počinio zločin. On je, navodno, dugo trpeo Kostićevo nasilje, jer žive u istom kraju. Tamošnji stanovnici navode da su razmirice započele oko trgovine narkoticima, a onda je sve eskaliralo međusobnom netrpeljivošću.

Kap koja je, čini se, prelila čašu kod Elezovića je to što mu je Kostić u subotu po podne sa bratom Milošem razlupao "pežo 206" parkiran ispred kuće. Komšije pričaju i da mu je sve četiri gume isekao nožem. Elezović je sve to nemoćno gledao sa prozora.

- Nikola se baš iznervirao, a onda je uzeo narkotik - rekao je naknadno jedan od svedoka. Tako se pod uticajem droge osetio hrabrim, pa je dohvatio automat i rešio da se zauvek obračuna sa Kostićem. Potrčao je za njim ispalivši nekoliko rafala. Jedan od njih je sasekao vođu "Zabranjenih".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.