Ne samo što su hteli da je siluju: Migranti planirali nešto mnogo gore sa devojčicom iz Subotice!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

migranti divljaju po srbiji

Ne samo što su hteli da je siluju: Migranti planirali nešto mnogo gore sa devojčicom iz Subotice!

Prema nezvaničnim informacijama devojčica je stajala ispred kuće svoje rodbine kada su migranti naišli i kada je jedan od njih, bez povoda, zagrlio i hteo da je poljubi
Objavljeno:

Migrantima M.A.P. (34) i B.Z.M. (22) iz Pakistana, koji su u ponedeljak pokušali da siluju maloletnu Subotičanku, određen je pritvor od 30 dana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pakistanci su juče saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u prisustvu branilaca koji su im dodeljeni po službenoj dužnosti.

Devojčica preživela horor: Devet migranata htelo da siluje tinejdžerku u Subotici!

- U prisustvu tumača za urdu jezik, migranti koji se terete za krivično delo nedozvoljene polne radnje izneli su svoju odbranu i Osnovno javno tužilaštvo je dalo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana s obzirom da su u pitanju strani državljani bez prijavljenog boravišta i prebivališta u Srbiji. Sudija Osnovnog suda im je odredio pritvor, a sledeće nedelje biće saslušana i maloletna oštećena - rečeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

foto: Profimedia

U OJT kažu da ne mogu da iznose detalje saslušanja, a kako nezvanično saznajemo napadnuta devojčica ima 14 i po godina i incident se dogodio u ulici Senćanski put koji vodi ka Prihvatnom centru za migrante gde su Pakistanci bili smešteni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.