LEGIJA U ZABELI TRAŽI DA PRIMI ISKLJUČIVO OVU VAKCINU! Opisao je i svoje psihičko stanje iza rešetaka
Milorad Ulemek Legija, Foto: Profimedia

šok

LEGIJA U ZABELI TRAŽI DA PRIMI ISKLJUČIVO OVU VAKCINU! Opisao je i svoje psihičko stanje iza rešetaka

Dozlogrdilo mu 17 godina boravka i samoće u zatvoru

Objavljeno:

Milorad Ulemek Legija (53), bivši komandant “crvenih beretki”, osuđen za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića, ne želi da primi američku ili britansku, već isključivo rusku vakcinu, kako bi se zaštitio od korone, saznaje Objektiv od dobro obaveštenih izvora iz Zabele.

– Ovo nije knjiga o samuraju ili samurajima, drevnim japanskim ratnicima koji su svoj ceo život posvetili služeći jednog gospodara. Samuraj je, kao što je i naslov ove knjige, samo jedan od naziva u robijaškom slengu za samicu. Ima mnogo naziva kako robijaši zovu najveću noćnu moru svakog osuđenika, ali se meni najviše svideo naziv samuraj. Nekako mi je najelegantniji, mislim puno je bolje nego samiška, ko neka samoposluga ili rupa, ko rupa za kenjaru. Ovako, samuraj…tu imaš neki prizvuk. Ono kao… Sam u Raj… Sam si u “Raju”, napisao je Legija o svojoj novoj knjizi. Da mu je dozlogrdilo 17 godina boravka i samoće u zatvoru, govori i rečenica na naslovnici knjige.

– I tako, kada se vratiš u ćeliju, unutra te čeka tvoj najveći neprijatelj – opisao je on svoje psihičko stanje iza rešetaka.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.