U centru Zrenjanina petorica huligana pretukli dečaka i devojčicu!
Foto: Stock/ilustracija

Vršnjačko nasilje

U centru Zrenjanina petorica huligana pretukli dečaka i devojčicu!

Napad se odvio na Žitnom trgu, a kako tvrde roditelji devojčice, oni su se u tom trenutku nalazili na svega 50 metara od mesta napada, i sami su zatekli povređenu decu
Objavljeno:

Dvoje maloletnika, šesnaestogodišnja devojčica D.J i petnaestogodišnji dečak M.R, zadobili su lake i teške telesne povrede kada su ih u petak uveče, oko 22 sata napala petorica mladića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Napad se odvio na Žitnom trgu, a kako tvrde roditelji devojčice, oni su se u tom trenutku nalazili na svega 50 metara od mesta napada, i sami su zatekli povređenu decu.

Maloletni M.R. je u trenutku napada bio na rolerima, oboren je na zemlju, a onda su ga napadači udarali pesnicama, šutirali i gazili po glavi i celom telu. Od primljenih udaraca izgubio je svest, međutim napadače nije sprečilo da ga i dalje batinaju. Moja kćerka je sve vreme pokušavala da ga odbrani, međutim borbu je izgubila kada su je dvojica napadača odorila na zemlju. Prilikom pada je udarila glavom o drvo i izgubila svest. Sve se odigralo na očigled nekolicine ljudi koji su sedeli u obližnjem kafiću. Niko od prolaznika niti očevidaca nije pomogao napadnutoj deci, niti na bilo koji način pokušao da spreči nemio događaj - ispričala je majka devojčice, Zrenjaninka Danijela Jankov.

Hitna pomoć je stigla u kratkom roku, i deca su prevezena u Urgentni centar gde im je pružena medicinska pomoć. Istovremeno, napadači su u brzoj reakciji policije, privedeni.

(Espreso.co.rs / ilovezrenjanin.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.