TELEFONI STARLETA PUNI KLJUČNH DOKAZA PROTIV KLANA VELJE NEVOLJE? Mimi Oro i Tijana Ajfon znaju mnogo više?
Ajfonka i Mimi Oro imale svoje uloge, Foto: Printscreen, Profimedia

šok

TELEFONI STARLETA PUNI KLJUČNH DOKAZA PROTIV KLANA VELJE NEVOLJE? Mimi Oro i Tijana Ajfon znaju mnogo više?

Grupa se tereti za otmice i ubistva u iznajmljenim vikendicama

Objavljeno:

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je od suda da produži pritvor na 30 dana pripadnicima kriminalne grupe Belivuka, koji se terete za najteža krivična dela.

Podsetimo, Tijana Ajfon bila je verena s Milovanom Tadićem Miksom, koji je uhapšen zajedno s Belivukom 4. februara. Miksa je jedan od najbližih Veljinih saradnika i bio mu je šef obezbeđenja. I nakon što su Tijana i Miksa raskinuli, starleta je navodno nastavila da sarađuje s Veljinim klanom.

Pali pre mesec dana

Veljko Belivuk i Marko Miljković uhapšeni su 4. februara na Rudniku pod sumnjom da su organizovali kriminalnu grupu koja je izvršila niz najtežih krivičnih dela i koja je delovala pod paravanom navijačke grupe Principi.

Pored njih, uhapšeno je još dvadesetak pripadnika ove grupe, a među njima našla su se dva policajca, kao i bivši načelnik UKP Ilija Milačić.

U sefovima koji su pronađeni u štek vikendicama i stanovima, ali i prostorijama u Humskoj, a za koje se sumnja da pripadaju Belivuku i njegovom klanu, navodno je bila droga, ali i oružje, municija, kriptovani telefoni.

Grupa se tereti za otmice i ubistva u iznajmljenim vikendicama.

Posle hapšenja Belivuka u SBPOK su ispitivani predsednik FSS Slaviša Kokeza, bivša sekretarka MUP Dijana Hrkalović, poznati ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac.

Nišlija Marko Andrić, zvani Kuzman, koji je uhapšen 4. februara kao pripadnik Belivukove kriminalne organizacije, priznao je krivicu za nedozvoljeno držanje pištolja. - Andrić je s tužilaštvom u Nišu zaključio sporazum koji je prihvatio sud i potvrdio presudom - dobio je godinu i dva meseca zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara - kaže izvor i dodaje: - Ukinut mu je pritvor, ali mu je aktiviran pritvor po rešenju Specijalnog suda u Beogradu od 6. februara, kao članu Belivukove ekipe, protiv koje Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi istragu za najteža krivična dela. Takođe, on se tereti da je odgovoran za jedno ubistvo. Inače, nedavno su objavljeni snimci telefonskog razgovora u kojima Kuzman čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.