Pucnjava u Kosovskoj Mitrovica, jedna osoba ranjena!
Foto: AP

Incident na Kosovu

Pucnjava u Kosovskoj Mitrovica, jedna osoba ranjena!

"Ekipe za uviđaj utvrdile su da je Đ.M. rođen 1988.godine zadobio povrede u predelu nogu koje su nanete vatrenim oružjem" saopšteno iz policije
Objavljeno: 11:36h

Jedna osoba povređena je u pucnjavi koja se dogodila u Kosovskoj Mitrovici a dva osumnjičena lica policija je lišila slobode.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šef operative Kosovske policije za region Sever Željko Bojić izjavio je da je noćas u 1.20 časova severnoj policijskoj stanici u Mitrovici prijavljeno da je u centralnoj gradskoj ulici Kralja Petra Prvog došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Tom prilikom je jedna osoba je povređena a dva osumnjičena lica su lišena slobode. “Ekipe za uviđaj utvrdile su da je Đ.M. rođen 1988.godine zadobio povrede u predelu nogu koje su nanete vatrenim oružjem. Policijske patrole koje su se nalazile u blizini lišile su slobode dva osumnjičena lica, a oružje koje je upotrebljeno u incidentu konfiskovano je od strane policije", rekao je Bojić. Nadležni tužilac je slučaj okarakterisao kao krivično delo pokušaj ubistva, dodao je on. On je dodao da je povređeni prebačen u Kliničko bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.