Veliki požar u Nišu: Pogledajte kako su vatrogasci jedva spasili staricu iz zgrade koja je potpuno izgorela! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin/Youtube/Južne vesti

ogromna nesreća

Veliki požar u Nišu: Pogledajte kako su vatrogasci jedva spasili staricu iz zgrade koja je potpuno izgorela! (FOTO) (VIDEO)

Vatra je izbila na drugom spratu i proširila se prema krovu. Zgrada je od azbestnih ploča, što otežavalo gašenje, ali su vatrogasci uspeli da lokalizuju požar i spreče širenje vatre na susedne zgrade
Objavljeno: 08:43h

Ogroman požar zahvatio je sinoć stambenu zgradu u niškom naselju Rasadnik, a povređena su tri stanara i jedan vatrogasac, koji se nagutao dima. RTS javlja da je požar jutros lokalizovan.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako svedoci tvrde, vatra je izbila na drugom spratu i proširila se prema krovu. Zgrada je od azbestnih ploča, što otežavalo gašenje, ali su vatrogasci uspeli da lokalizuju požar i spreče širenje vatre na susedne zgrade.

Plamen je stigao do krova zgrade, a moglo se čuti i pucanje konstrukcije.

Spasioci i vatrogasci uspeli su u poslednjem trenutku da spasu staricu sa poslednjeg sprata, koju su iz zapaljenog stana spustili korpom na zemlju.

- Ona je zadobila opekotine prvog stepena, dok se stepen povreda kod ostalih stanara još utvrđuje - potvrdio je za direktor niške Hitne pomoći Slavoljub Živadinović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.