ŽENA IZGORELA U POŽARU NA VRAČARU! Kad su upali u stan, našli su Olgino UGLJENISANO TELO
Foto: Profimedia

STRAŠNO!

ŽENA IZGORELA U POŽARU NA VRAČARU! Kad su upali u stan, našli su Olgino UGLJENISANO TELO

Tragični slučajevi ređali su se kao na filmskoj traci i juče

Objavljeno:

Tragična noć u Beogradu odnela je dva života, dok je 17-godišnji mladić sa teškim povredama prevezen u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Crna serija je počela samo nekoliko minuta nakon ponoći kada je U Ulici Prve pruge, pod još nerazjašnjenim okolnostima, uboden mladić (17) kojeg su ekipe Hitne pomoći odmah prebacile u Tiršovu.

Ni sat vremena kasnije, na kolovozu prekoputa Geneks apartmana na Novom Beogradu pronađeno je beživotno telo muškarca starog između 30 i 35 godina.

Kako je preneo "Informer", u pitanju je migrant koji je na glavi, rukama, leđima i grudima imao brojne rasekotine i povrede.

Hitna pomoć je konstatovala smrt muškarca, a u nastavku istrage, u napuštenoj zgradi EPS-a prekoputa Geneksovih apartamana pronađena su tri migranta i na podu tragovi krvi.

Konačno, oko 3.30 časova u Hadži Prodanovoj ulici na Vračaru došlo je do požara u kojoj je stradala jedna osoba.

- Ne mogu da vam kažem ni da li se radi o muškarcu ili ženi pošto je telo bilo potpuno ugljenisano - rekli su jutros za RTS iz Hitne pomoći.

Kasnije je utvrđeno da je u požaru stradala Olga V. (84).

Podsetimo, tragični slučajevi ređali su se kao na filmskoj traci i juče tokom dana kada je viđena prava serija samoubistava i pokušaja suicida.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.