ZORAN JE JELENI BRANIO DA SE ŠIŠA, a naređivao je i KAKVA ĆE FRIZURA BITI, jednom je čak...Svedočenje Jelenine frizerke SKAMENILO PRISUTNE!
Foto: Printscreen/Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic

ma, šta je ovo?

ZORAN JE JELENI BRANIO DA SE ŠIŠA, a naređivao je i KAKVA ĆE FRIZURA BITI, jednom je čak...Svedočenje Jelenine frizerke SKAMENILO PRISUTNE!

Jelena Marjanović je godinama nosila istu frizuru jer je njen muž Zoran tako želeo. Nije se odvajao od nje. Malo pre nego što je ubijena, Jelena mi je rekla da želi da promeni frizuru, rekla je frizerka

Objavljeno:

Ovo je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila Zorica Gemović, frizerka pevačice "Granda" Jelene Marjanović, koja je svirepo ubijena u aprilu 2016. na nasipu u Borči. Za ovaj zločin uhapšen je Jelenin muž Zoran Marjanović, koji se nalazi u pritvoru.

Zorica je, kako saznajemo, na saslušanju rekla da su Zoran i Jelena skoro svuda išli zajedno, pa i u njen frizerski salon. - Zoran je stalno dolazio sa Jelenom u salon i tražio je da ona uvek ima istu frizuru, tako mu se sviđalo. Zoran se jednom pobunio kada je Jelena htela da stavi pramenove, ali je ipak na kraju popustio i dozvolio joj - kazala je frizerka Zorica u tužilaštvu.

foto: Dragan Kadić

Ona je dodala i da je Jelenu nekoliko dana pre ubistva slučajno srela u Borči kako ide do prodavnice i tada su nakratko porazgovarale.

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, poručila je za Informer da ga ona svim srcem podržava, ali i da veruje u rad tužilaštva i policije.

- Ja i moja Fejsbuk grupa za podršku Zoranu ne stojimo iza peticije za smenu tužioca Ljubice Veselinović. Koliko god čudno zvučalo, ja imam veliko poverenje u policiju i tužilaštvo i suludo je vršiti pritisak na te ljude. Svakodnevno čitamo u medijima prozivke i omalovažavanje rada tih ljudi, što je nedopustivo. Podrška Zoranu, ali i policiji i tužiocima, da ovaj slučaj konačno bude u institucijama koje su za to nadležne, a ne da ga vode kojekakvi "stručnjaci". Zoki, uz tebe sam i taj moj stav ne može da promeni niko i ništa po cenu svega! Pozdrav za sve u Okružnom zatvoru u Beogradu - navela je Zoka.

- Bilo mi je čudno što je vidim bez Zorana, ali nisam je pitala za njega. Iznenadila me je kad mi je rekla da želi drastično da promeni frizuru, pitala me je za savet kako bi joj stajalo. Rekla mi je da joj je ova stara frizura dosadila - navela je Zorica.

foto: Espreso.co.rs

Ona je istakla i da nema nikakva saznanja o Jeleninom ubistvu.

Osim Zorice, juče su u tužilaštvu saslušane i Nora Rakić Karleuša, kuma porodice Marjanović, kao i Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane, Zoranove i Jelenine šestogodišnje ćerke.

Nora je, kako smo saznali, kratko rekla da pre zločina nije primetila nikakve promene u odnosu između Zorana i Jelene i da ne zna ništa o ubistvu njene kume.

Vaspitačica Lenka je takođe kazala da nema nikakva neposredna saznanja o ubistvu i navela da mala Jana nikad nije pominjala zločin dok je boravila u vrtiću.

- Jana se normalno ponaša i igra. Međutim, nakon Jeleninog ubistva, sa Janom su razgovarali policajci i psiholozi, koji su od nje tražili da crta razne stvari. Koliko sam čula, Jana je tada crtala sve šta su od nje tražili, ali je malo negodovala kada je trebalo da nacrta oca i majku. Zanimljivo je da je Jana do tada u vrtiću često crtala kućicu i porodicu, ali nakon što je pričala sa policajcima i psiholozima, to više nije htela da radi. Crta sve drugo, ali ne i porodicu - kazala je vaspitačica Lenka.

foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Inače, Više tužilaštvo nije zakazalo saslušanje svedoka za sledeću sedmicu jer još nije odlučilo da li će uopšte i pozivati nove svedoke.

- Takođe, čekaju se i rezultati različitih veštačenja, od kojih je najvažnije ono koje se tiče baznih stanica. Na osnovu tog veštačenja trebalo bi da se tačno ustanovi sa kim i kada je Jelena Marjanović vodila telefonsku komunikaciju, kao i da se utvrdi sa kim su razgovarali Zoran i ostali članovi porodice Marjanović u vreme ubistva - rečeno nam je u tužilaštvu. Podsetimo, Jelena je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu, piše Informer

Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.