Misteriozna prijateljica kuće otkriva SVE TAJNE MARJANOVIĆA! Porodica čudaka iz Borče na sudu zbog Jeleninog ubistva!
Foto: Nebojša Mandić

odmotava se klupko

Misteriozna prijateljica kuće otkriva SVE TAJNE MARJANOVIĆA! Porodica čudaka iz Borče na sudu zbog Jeleninog ubistva!

Uskoro razrešenje ubistva veka?

Objavljeno:

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića, biće saslušani 16. oktobra zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene Marjanović, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ostali svedoci u slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović, biće ispitani nakon Marjanovića i Teodore Krsmanović krajem oktobra.

OD BATINA JOJ PUKLE SLEZINA I BUBNA OPNA! Jelena umrla u najstrašnijim mukama, GRČEVITO SE BORILA ZA ŽIVOT!

Među njima nalazi se devetoro ljudi, koji se mogu podeliti u tri grupe: Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu.

foto: Printscreen

Vladimir i Miloš prvi će biti ispitani u Višem tužilaštvu povodom smrti snaje Jelene 16. oktobra. Takođe, istog dana biće saslušana u svojstvu svedoka i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

EKSKLUZIVNO: Ovo je kafić u kom je Zoran razmenjivao nežnosti s devojkom u sitne sate! Stalno su bili tu dok nije uhapšen! (FOTO)

Miloš se, inače, nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok mu je rođeni brat u zatvoru zbog ubistva Jelene. Miloš, kao i njegova majka Zorica, držao se daleko od medija i nikada nije želeo da priča o misterioznoj smrti svoje snaje, zbog čega se uvek sumnjalo da zna više nego što izgleda, ali da to vešto krije.

MISTERIJA TETKE JELENE MARJANOVIĆ: Zatekli smo je na spomen ploči ubijenoj pevačici, O ZORANU I EKIPI JE REKLA SAMO OVO!

Za razliku od njega, Vladimir Marjanović često je govorio za medije i to svaki put, kao i njegov sin Zoran, kontradiktorne rečenice.

foto: Stefan jokić

Tako je, kada je Jelena ubijena pričao o njoj u superlativu, da bi čim je uhapšen njegov sin, priču okrenuo tvrdeći da je Jelena bila prevrtljiva i imala ljubavnika, koji ju je, kako je rekao, na kraju i ubio.

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

Pored porodice ubijene Jelene, krajem oktobra, biće saslušani i njeni najbliži prijatelji.

Oni su često slušali Jelenu kako se žali na svoje ukućane jer su se prema njoj ophodili kao da im je rob.

OVO JE JELENIN UBICA, nudim i DOKAZ! SRPSKI sektolog otkriva ko je ZAISTA UBIO PEVAČICU!

- Stalno je pričala kako sama mora sve da radi po kući. Niko joj nije pomagao. Tek kada je ubijena, shvatili smo to kao opomenu i kao znak da je u njihovom odnosu prema Jeci nešto bilo čudno. Pratili su svaki njen korak i uvek je neko od ukućana morao da zna gde je ona. Zoran joj je proveravao sve poruke i pozive na telefonu, ali i na društvenim mrežama - ispričali su njeni prijatelji.

foto: Damir Dervišagić

Takođe, krajem oktobra u Višem tužilaštvu biće ispitana i misteriozna bliska prijateljica porodice Marjanović, a koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući. Veruje se da će njeno svedočenje obelodaniti sve tajne Marjanovića, a njen iskaz mogao bi biti ključan u razrešavanju misterije nestanka, a zatim i ubistva Jelene Krsmanović.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.