Jelena grebala noktima da izađe iz kanala! OVO JE NAJSTRAVIČNIJE OTKRIĆE IZ SLUČAJA MARJANOVIĆI!
Foto: Nebojša Mandić

jadna žena...

Jelena grebala noktima da izađe iz kanala! OVO JE NAJSTRAVIČNIJE OTKRIĆE IZ SLUČAJA MARJANOVIĆI!

Patolog dr Zoran Stanković dokazao da je Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena u vodi pored nasipa u Borči.

Objavljeno:

Nalaz najpoznatijeg srpskog patologa dr Zorana Stankovića ukazuje na to da je pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena u kanalu u Borči, nasuprot dosadašnjim pretpostavkama da se zločin dogodio na drugom mestu i da je njeno telo naknadno bačeno u vodu!

MISTERIJA BEZ ODGOVORA: Ko se javio na Jelenin telefon u 17.20 na dan kada je nestala?

- Po tragovima prskanja krvi utvrđeno je da je zločin počinjen u kanalu. Istim veštačnjem dokazano je da je pevačica usmrćena sa više udaraca tupim predmetom. Na kraju je potvrđeno da je imala odbrambene povrede, što dokazuje da se grčevito borila za život kada je napadnuta - potvrdili su nam branioci Zorana Marjanovića, koji su juče imali uvid u nalaz dr Stankovića.

KUĆA MARJANOVIĆA KRILA SVE TAJNE! Forenzičar: Jelena je takoreći sama našla svog ubicu

Advokati Nikola Dumnić i Aleksandar Zarić, iz petočlanog tima koji brani Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, izjavili su juče za „Alo!” da tužilaštvo nema čvrste dokaze protiv njega.

- Teret dokazivanja je na tužilaštvu, ali iz uvida u spise predmeta mogu da kažem da do sada nisu izneti čvrsti dokazi. Patolog je utvrđivao uzrok i mesto smrti. Tačno je da u nalazu dr Stankovića piše da je Jelena Marjanović ubijena u kanalu. Uvidom u spise, nisam video da se navodi i vreme njene smrti. Spisi imaju 400 strana i juče sam ih samo prelistao u pisarnici tužilaštva. Kopije treba da dobijemo krajem nedelje i tek tada ćemo biti u prilici da ih detaljno proučimo - rekao je Nikola Dumnić.

Iz izvora bliskih istrazi, potvrđeno nam je da je superveštačenje pokazalo da je Jelena grebala noktima pokušavajući da izađe iz kanala!

- Pevačica se grčevito borila za život i poslednjim atomima snage pokušavala da izađe iz kanala. Dokazi koji su predočeni patologu dr Stankoviću pokazuju da je ona bukvalno grebala po blatu pokušavajući da se izvuče iz vode i domogne čvrstog tla - navodi izvor iz istrage.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.