PADA I POSLEDNJA ZORANOVA ODBRANA! Pojavio se svedok koji će ga JEDNOM IZJAVOM raskrinkati?
Foto: Damir Dervišagić

ubistvo u borči

PADA I POSLEDNJA ZORANOVA ODBRANA! Pojavio se svedok koji će ga JEDNOM IZJAVOM raskrinkati?

Istraga pokazuje da je Zoran bio na skroz suprotnom mestu

Objavljeno:

Dobar prijatelj porodice Marjanović jedini je svedok koji je osumnjičenog Zorana Marjanovića video na lokaciji koja se nalazi na potpuno suprotnoj strani od one koju je naveo policiji.

- Tačno je da postoji čovek koji je video Zorana i njegovu ćerku Janu na rampi kod smetlišta u periodu između 14.30 i 15.15. To znači da je osumnjičeni sa ćerkom bio bukvalno za 180 stepeni suprotno od onoga što je rekao do sada - kaže forenzičar Nenad Šipka.

Kada je Jelenino telo pronađeno, a pronađeno je na nasipu tačno između smetlišta i rampe (na jednom kraju nasipa je rampa, na drugom smetlište), Marjanović je dao izjavu da su on i Jana došli iz pravca rampe na nasip kako bi tražili Jelenu, koja je nestala tokom trčanja. Međutim, kako Šipka kaže, svedok ih je video sa suprotne strane smetlišta, tako da se izjava Zorana Marjanovića i svedoka nikako ne podudara.

foto: Damir Dervišagić

Prema rečima izvora bliskog istrazi, ubica nije mogao sam da ubije Jelenu i njemu je najmanje još jedna osoba pomagala u zločinu. On navodi da se još utvrđuje ko je pomagao ubici i da li joj je više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo glavu, jer je na lobanji imala devet jezivih rupa, različitih veličina i oblika!

- Na lobanji je prebrojano ukupno devet kratera! Sve povrede je zadobila dok je bila živa! Od jednog zabadanja, u mozak joj je utisnut deo lobanje. Na tom mestu mozak je bio razoren u vidu kanala dugog oko dva centimetra - navodi izvor i dodaje:

- Istraga još nije završena. Pretpostavljamo da osumnjičeni posle ubistva nije mogao sam da ukloni tragove i baci leš. Utvrđuje se da li je ubica mogao sam da usmrti Jelenu i ko mu je pomagao posle zločina - kaže sagovornik.

foto: Facebook

UMEŠANE I DVE PEVAČICE?!

Kako se saznaje, istragom su obuhvaćene i dve estradne pevačice koje se dovode u vezu sa Jeleninim ubistvom.

- One nisu osumnjičene, već je sa njima obavljen informativni razgovor. Istraga se i dalje vodi i sklapaju se kockice u vezi sa zločinom koji se dogodio pre 17 meseci u Borči. Jedna od njih se čudno ponašala, što je bacilo sumnjuh. Obe su poznate i nastupaju i po inostranstvu, ali su u vreme zločina bile u Srbiji - kaže izvor iz istrage.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.