JELENU JE UBIO TAJKUN SA KOJIM JE BILA U VEZI, ZORANA ĆE RAZAPETI U ZATVORU! Šokantne tvrdnje Marjanovićevog oca!
Foto: Damir Dervišagić

kakav haos!

JELENU JE UBIO TAJKUN SA KOJIM JE BILA U VEZI, ZORANA ĆE RAZAPETI U ZATVORU! Šokantne tvrdnje Marjanovićevog oca!

Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili.

Objavljeno:

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno".

- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio - izjavio je za Kurir otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

Zoran Marjanović uhapšen je večeras zbog ubistva supruge Jelene. Kako Kurir saznaje on je prebačen u Više javno tužilaštvo i određen mu je pritvor do 30 dana. Do ponoći će biti prevezen u CZ. Prema prvim saznanjima brani se ćutanjem, nervozan je i konstantno doziva ćerkicu i ponavlja "moja Jana, moja Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju pokojne supruge...

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Podsetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran. On je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6). On se na izlasku iz rijalitija pozdravio sa ostalim učesnicima i poručio ostalim učesnicima da se vraća za 10 dana.

foto: Kurir

- Idem brate, samo da završim sa novinarima, pa se vraćam. Pozdrav svima, vidimo se - rekao je Zoran.

Dok je bio u rijalitiju, Zoran je progovorio o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

- Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči... Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao - naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

foto: Dragan Kadić

- Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana - pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.