ISPLIVAO PRAVI SNIMAK TUČE NA ZAKINTOSU: Amerikanac pada na zemlju, a onda ga grupa Srba obara i šutira desetak sekundi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Proto Thema

užas!

ISPLIVAO PRAVI SNIMAK TUČE NA ZAKINTOSU: Amerikanac pada na zemlju, a onda ga grupa Srba obara i šutira desetak sekundi! (VIDEO)

Grčki mediji su objavili novi snimak tuče u kojoj je ubijen turista SAD na Zakintosu, posle čega je uhapšeno devet ljudi, među njima sedmoro srpskih državljana

Objavljeno: 11:42h

Grčki list Proto Tema je objavio snimak sigurnosne kamere jednog kafića kroz čiji se izlog vidi ceo tok tuče.

Posle desetak sekundi snimka u kadar utrčava Bakari Henderson, koga obara jedan mladić. Amerikanac udara u parkirani automobil, zatim ga grupa mladića obara na zemlju i šutira desetak sekundi.

ISPLIVAO NOVI SNIMAK KOJI OSLOBAĐA SRBE NA ZAKINTOSU? Slučaj dobija potpuno novu dimenziju!

Ubrzo nekoliko mladića prekida tuču i odguruje druge momke. Isti list je objavio i izjavu, kako se navodi, "srpskog izbacivača", koji je "prekinuo tišinu i ispričao šta se dogodilo". "Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porekla imala je slobodan dan, ali je došla u klub gde se družila sa Amerikancima među kojima je bila i žrtva. Pričala je sa njima, šalila se i dobro zabavljala. U klubu je u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao devojci i rekao ‘Zašto se družiš sa Amerikancima’, pretećim tonom. Amerikanac je verbalno odreagovao, a Srbin mu je zadao udarac u lice. Onda je Amerikanac uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Devojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila devojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uleteo da ih razdvajam. Počele su da lete pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen. Sećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po telu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, masa Srba je nemilosrdno nastavila da ga tuče po celoj glavi i telu”, rekao je srpski izbacivač za sajt protothema.gr.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.