DNK tragovi optužuju supružnike: U kolima pronađena krv ubijenog!
Foto: FACEBOOK PRINTSCREEN

UBISTVO U SJENICI

DNK tragovi optužuju supružnike: U kolima pronađena krv ubijenog!

Detalji istrage stravičnog ubistva Anela Papića (32), za koje su osumnjičeni Senad i Mubera Muhović

Objavljeno:

Pripadnici MUP su u kolima supružnika Senada i Mubere Muhović, koji su osumnjičeni za ubistvo Anela Papića (32) u Sjenici, pronašli tragove krvi žrtve. Otkriven je i kanister kojim je benzin donet na mesto zločina i kojim je nesrećni čovek zatim zapaljen, saznaju "Novosti". U međuvremenu raspisana je poternica za Muhovićima koji se trenutno, kako se sumnja, nalaze u Nemačkoj.

- Korišćenjem najnovijih forenzičkih metoda otkriveno je više DNK dokaza u vezi sa ovim zločinom - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Da li je KAMENOM UBILA LJUBAVNIKA? Istraga ubistva u Sjenici dobija NEVEROVATAN PREOKRET!

- Kola u kojima su pronađeni tragovi su ostala u Sjenici, a posle ubistva su dobro oprana. Drugim automobilom Senad, Mubera i njihovo dvoje dece istoga dana otputovali su u Nemačku.

Iz Srbije su, preko Horgoša, izašli u petak posle podne, a Papićev leš pronađen je SUTRA pored puta u selu Ponorac kod Sjenice. Kako se sumnja, Papić je izmasakriran sa više udaraca tupim predmetom po glavi i telu, najverovatnije kamenom.

- Sve govori da je zločin bio planiran i da se radi o ubistvu sa umišljajem - rekao nam je izvor iz MUP. - Imamo više materijalnih dokaza koji ukazuju da su počinioci supružnici Muhović, zato je i raspisana poternica za njima.

Navodno, dok je Senad Muhović radio u Nemačkoj, njegova supruga Mubera bila je u ljubavnoj vezi sa sugrađaninom Anelom Papićem, koji je takođe bio oženjen i imao je dvoje dece. Sumnja se da je Senad za to saznao i da je motiv ubistva ljubomora. Ipak, još nije sigurno kakva je Muberina uloga u ovom monstruoznom zločinu.

DVE VERZIJE

Policija još utvrđuje ko je poslao SMS poruku Papiću da se nađu, da li Mubera ili njen suprug Senad. Jedna od verzija je da je Mubera htela da se opravda pred suprugom tvrdnjom da je Papić ucenjuje (navodno nekakvim slikama) i prisiljava da sa njim bude u vezi i da je tako pao dogovor da zajedno krenu na kobni susret. Ipak, razmatra se i mogućnost da je bila prisiljena da postane saučesnik u zločinu.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.