BRAT MIKE I GIBE PRETUKAO DEVOJKU JER JE NA SLAVI PLESALA SA DRUGIM?! Jezivo nasilje u Beogradu
Mika i Giba, Foto: prentscreen/youtube/Veliki Brat Live

priveden

BRAT MIKE I GIBE PRETUKAO DEVOJKU JER JE NA SLAVI PLESALA SA DRUGIM?! Jezivo nasilje u Beogradu

Rade Vasić, otac osumnjičenog, rekao je da zna da njegov sin ima devojku, ali da ne zna šta se dešava među njima jer je trenutno u bolnici

Objavljeno:

M.V. (38) koji je uhapšen po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu i naneo joj teške povrede, rođeni je brat poznatih rijaliti učesnika Mike i Gibe iz Prokuplja, koji su u međuvremenu promenili pol i zovu se Ivana i Ana!

Kako Kurir saznaje, on se sumnjiči da je počinio krivično delo nasilje u porodici i to zbog toga što je žena s kojom živi u iznajmljenom stanu u Beogradu plesala na slavi s njegovim rođakom.

Mnogobrojne povrede

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podsetimo, saopštilo je da je krivično delo zbog kog je uhapšen počinio tako što je u stanu, u kom zajedno žive, posle proslave krsne slave, prvo došlo do verbalne rasprave da bi otvorenim i zatvorenim šakama, kao i makazicama za nokte naneo ženi višestruke povrede po licu i levoj i desnoj podlaktici, hematome i popucale kapilare u predelu očiju, kao i prelom rebra!

Mika i Giba
Mika i Gibafoto: preentscreen

- Prilikom saslušanja, osumnjičeni je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i delimično priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stvaljeno na teret, nakon čega je tužilaštvo podnelo je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana. Tužilaštvo je ovakav predlog podnelo imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi ponovio delo koje mu je stavljeno na teret, s obzirom na to da je ranije dvaput već osuđivan zbog istog krivičnog dela - saopšteno je iz tužilaštva posle saslušanja.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on je i u decembru prošle godine bio nasilan prema istoj ženi, zbog čega je ona neko vreme provela u Sigurnoj kući. Međutim, nedavno su se zajedno preselili u Beograd i 6. maja su zajedno bili na proslavi Đurđevdana kod njegovih rođaka.

Otac

Ne znam šta se desilo

Rade Vasić, otac osumnjičenog, rekao je za Kurir da zna da njegov sin ima devojku, ali da ne zna šta se dešava među njima jer je trenutno u bolnici.

- Moja žena Rada i ja smo bolesni, o nama brine ćerka, a sina dugo nisam video. Znam da ima devojku i nisam čuo da se nešto tako desilo - rekao je kratko za Kurir Rade Vasić, koji je sa suprugom takođe bio učesnik rijalitija.

Udarao do zore

- Kada su se vratili u iznajmljeni stan, on je, navodno, prvo počeo da suprugu naziva pogrdnim imenima i da joj preti, onda je šamarao, udarao pesnicama u glavu i telo, vikao je da je "ku..a" jer je igrala s njegovim rođakom na slavi. Ona je uspela da pobegne u kupatilo, ali je on otrčao za njom, ščepao je rukom za glavu i zatim počeo da joj glavu udara o zid i o lavabo. Na kraju je ščepao makazice za nokte i sekao je po rukama - opisuje izvor Kurira horor koji je preživela nevenčana supruga brata rijaliti učesnika.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni se ni tada nije zaustavio, već je uzeo kaiš i nastavio da je udara. - Tukao je cele noći, sve do jutra, kada je zaspao. Nesrećna žena je tada iskoristila trenutak i uspela da pobegne iz stana. Otišla je pravo u stanicu policije, odakle je prebačena u bolnicu - otkriva sagovornik Kurira.

Bonus video:

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

(Espreso/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.