SRBIN UHAPŠEN NA FILIPINIMA: "Pao"je zbog droge, bio na POTERNICI, a sad se čeka njegovo IZRUČENJE (FOTO)
Srbin uhapšen na Filipinima, Foto: Kurir/Printscreen

AMERIKA

SRBIN UHAPŠEN NA FILIPINIMA: "Pao"je zbog droge, bio na POTERNICI, a sad se čeka njegovo IZRUČENJE (FOTO)

Mirković se sada nalazi u pritvoru u gradu Taguig, dok je u pripremi rešenje za njegovu deportaciju.

Objavljeno:

Šezdesetogodišnji Srbin Predrag Mirković uhapšen je pre tri dana dok je bio u jednom baru u provinciji Pampangi na Filipinima. Kako prenose američki mediji, Mirkovića su američki federalci tražili zbog posedovanja i distribucije droge.

Mirković je inače uhapšen na osnovu naloga za pretres izdatog od strane vlade Sjedinjenih Američkih Država, nakon čega je utvrđeno da se radi o srpskom beguncu.

- Nalog za hapšenje Predraga Mirkovića izdat je zbog optužbi za posedovanje i distribuciju nedozvoljenih supstanci - piše u saopštenju američke policije.

Kako kažu, američkoj policiji obratio se jedan od građanina koji je naveo da je Mirković umešan u ilegalnu trgovinu drogom u Anđeles Sitiju.

- Mirković je prijavljen američkoj policiji, a potom je zatraženo da Mirkovića deportuju, rekavši za njega da je "nepoželjan" - dodato je u saopštenju.

Inače, nalog za hapšenje srpskog begunca izdao je i regionalni sud u Kalambi, zbog kršenja Zakona o suzbijanju nasilja nad ženama. Mirković se sada nalazi u pritvoru u gradu Taguig, dok je u pripremi rešenje za njegovu deportaciju.

Bonus video:

03:49

ŽIKA NIKOLIĆ U SRPSKOJ KALIFORNIJI! Ova beogradska opština čuvena je po starim kafanama, ali i po čaršiji od ISTORIJSKOG ZNAČAJA

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.