TRI OSOBE "PALE" U NIŠU: Sumnja se da su prodavali DROGU
Hapšenje / Ilustracija, Foto: Profimedia

hapšenje

TRI OSOBE "PALE" U NIŠU: Sumnja se da su prodavali DROGU

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapšeni su P. P. (43) i A. Ž. (28) iz ovog grada, kao i M. R. (27) iz okoline Leskovca

Objavljeno:

Policija u Nišu uhapsila je tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Policijske uprave Niš.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapšeni su P. P. (43) i A. Ž. (28) iz ovog grada, kao i M. R. (27) iz okoline Leskovca.

Policija je zatekla P. P. u trenutku kada je prodavao A. Ž. manju količinu materije za koju se sumnja da je kokain.

Droga / Ilustracija
Droga / Ilustracijafoto: MUP

Pretresom stana koji P. P. koristi pronađeno je 35 paketića sa 69,4 grama materije za koju se sumnja da je kokain, 10 paketića sa 70,8 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i dve vagice za precizno merenje i 900 evra koji su, sumnja se, stečeni prodajom narkotika.

Kod osumnjičenog A. Ž. policija je pronašla dva paketića sa 10 grama materije za koju se sumnja da je kokain, kao i pištolj sa pripadajućim okvirom i deset metaka, pa se on sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video:

06:07

TRGOVINA LJUDIMA

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.