DANAS ĆE BITI SASLUŠAN UBICA IZ NOVOG SADA: Ženi presudio BRUSILICOM, pa pokušao da se ubije skokom s mosta
Kuća u kojoj se dogodio zločin, Foto: Nemanja Nikolić

JAVLJENO JE

DANAS ĆE BITI SASLUŠAN UBICA IZ NOVOG SADA: Ženi presudio BRUSILICOM, pa pokušao da se ubije skokom s mosta

Brutalni zločin dogodio se u ponedeljak popodne nakon što je bračni par došao iz kupovine

Objavljeno:

Nikola T. (54) koji je ponedeljak bušilicom ubio suprugu Gordanu T. (52), a potom okovan lancima i betonskim blokovima pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta, danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Pa da podsetimo, brutalni zločin dogodio se u ponedeljak popodne nakon što je bračni par došao iz kupovine. Sumnja se da su se tada iz za sada nepoznatog razloga posvađali, a potom je Nikola T. krvnički presudio svojoj supruzi.

- Bračni par se iz za sada nepoznatog razloga posvađao, a sukob je eskalirao u fizički obračun. Nikola je navodno, počeo rukama i nogama da udara svoju suprugu Gordanu koja ga je molila da prestane, ali se on nije osvrtao na njeno zapomaganje - navodi izvor i dodaje:

Novi Sad, Ubistvo
foto: Nemanja Nikolić

- U jednom trenutku Nikola T. uzeo je električnu bušilicu i navodno, nekoliko puta je udario suprugu, a zatim je krvnički kako se sumnja, izbušio glavu. Krv je šikljala na sve strane i Nikola je do lakata bio krvav...

Kako dalje podseća naš izvor, osumnjičeni ubica je nakon zločina odlučio da presudi sebi.

- Navodno, Nikola T. pozvao je svoju stariju ćerku na telefon i rekao joj da je ubio majku i da ide da se ubije. Šokirana devojka odmah je otrčala kući i tako je zatekla jezivu scenu. Njena majka je unakažena ležala u lokvi krvi - navodi izvor i dodaje:

Kuća strava, Novi Sad
foto: Kurir.rs/A.D.

- S druge strane Nikola T. zaustavio je svoj crveni "golf" nasred Temerinskog mosta. Okovao se lancima i za sebe zakačio betonske blokove. Prolaznici i vozači koji su se u tom trenutku našli na mostu bili su prestavljeni, i odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju. U jednom trenutku Nikola T. rekao je prolazniku koji ga je molio da to ne čini "da je ubio suprugu i da mora da se ubije." Navodno, nakon toga prolaznik se onesvestio.

Nikola T. brzom i efikasnom akcijom spašen je iz reke i prevezen u Klinički centar Vojvodina gde je ustanovljeno da ima hipotermiju i lakše telesne povrede. Nadležno tužilaštvo nakon ubistva oglasilo se saopštenjem u kom su naveli da se Nikola T. tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za to krivično dleo zaprećena je kazna doživotnog zatvora.

Bonus video: Ubistvo u Novom Sadu

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.