MAJKU UDARIO U GLAVU BUDAKOM: Užas kod Kruševca
Policija / Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

NASILJE U PORODICI

MAJKU UDARIO U GLAVU BUDAKOM: Užas kod Kruševca

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona

Objavljeno: 11:41h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su D. Z. (55) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je, nakon rasprave, udario budakom u glavu svoju sedamdesetdevetogodišnju majku i naneo joj laku telesnu povredu. D. Z. je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Takođe, po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici izrečena mu je hitna mera privremene zabrane da kontaktira majku i prilazi joj.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800/100- 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.

Bonus video:

01:54

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama

(Espreso / Telegraf / M.Č/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.