PREMINULA STARICA KOJA JE TEŠKO POVREĐENA U POŽARU KOD GADŽINOG HANA: Saopštene tragične vesti
Vatrogasci/Ilustracija, Foto: RINA

tuga

PREMINULA STARICA KOJA JE TEŠKO POVREĐENA U POŽARU KOD GADŽINOG HANA: Saopštene tragične vesti

Nesrećna starica je u požaru zadobila je opekotine drugog stepena na preko 80 odsto svog tela

Objavljeno: 12:15h

Osamdesetogodišnja G.Ž. (80) iz Čagrovca kraj Gadžinog Hana koja je teško povređena u požaru koji je juče zahvatio njenu kuću, preminula je u toku prepodneva u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, potvrdili su za naš portal u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nesrećna starica je u požaru zadobila je opekotine drugog stepena na preko 80 odsto svog tela. Opekotinama joj nisu bile zahvaćene samo potkolenice i stopala.

Ekipa Doma zdravlja u Gadžinom Hanu ukazala joj je prvu pomoć i prebačena je u UKC Niš. Nakon konsultacije otorinolaringologa, oftamologa, plastičnog hirurga i anesteziloga primljena je u Urgentni centar zbog hirurškog zbrinjavanja opekotina. Posle toga hospitalizovana je na Klinici za anesteziju, gde je i preminula.

Vatrogasci/Ilustracija
Vatrogasci/Ilustracijafoto: RINA

Vatra je u Gordaninoj kući izbila oko 8.30 sati a sve ukazuje da je požar izazvao žar iz šporeta na čvrsto gorivo koji je pao na platnenu prostirku odakle se proširio na nameštaj.

Nesrećna starica pokušala je da ga ugasi i tom prilikom zadobila opekotine po skoro čitavom telu. Gordanina snaha N.Ž. izvukla je staricu iz kuće dok je gorela, a pri tom je i sama zadobila opekotine. Snajin sin V.Ž. pritekao im je u pomoć i vodom i protivpožarnim aparatom gasio je požar do dolaska vatrogasca.

G.Ž. je živela sama u kući, a o njoj je binuo njen rođeni brat koji živi u Nišu.

Bonus video:

01:03

OVI UREĐAJI MOGU LAKO IZAZVATI POŽAR U KUĆI! Vatrogasaci savetuju: Šta bi trebalo raditi dok je vatra u početnoj fazi?

(Espreso/Telegraf/Dragana Kocić/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.