JEZIVI DETALJI UBISTVA U SMEDEREVU, KOMŠIJE PROGOVORILE O ZORANU: "Teška je to porodična priča, a kad popije..."
Foto: Društvene mreže

STRAŠNO

JEZIVI DETALJI UBISTVA U SMEDEREVU, KOMŠIJE PROGOVORILE O ZORANU: "Teška je to porodična priča, a kad popije..."

Kako su objasnile komšije i njih je neretko napadao, pa se ujutru izvinjavao.

Objavljeno:

Zoran J. (41) osumnjičen je da je posle slave na kojoj su bili, u svojoj kući i Smederevu ubio poznanika Igora I. (37), a kako saznaje Kurir oni su bili sami kod Zorana u trenutku ubistva jer Zoranov brat više nije mogao da trpi njegovo ponašanje i odselio se iz kuće sa porodicom.

- Teška je to porodična priča, Zoran je uvek bio problematičan, a kad popije napravi ozbiljan problem kog se ujutru ne seća - kaže komšija za Kurir.

Kako kaže sagovornik, Zoran je srednji od trojice braće, a sa najstarijim i njegovom porodicom je živeo sam u kući od kada im je otac u staračkom domu.

Policija, Smederevo, Ubistvo
foto: Nenad Kostić

- Najmlađi brat im je stradao pre oko pet godina u Beogradu kad ga je udarila struja, tad se dodatno sve poremetilo. Majka im je umrla, ostali su sa ocem, ali on je sada u domu - kaže komšija i dodaje:

- Kako je Zoran stalno pravio probleme njegov brat više to nije mogao da istrpi i sa svojom porodicom se odselio tako da je ovaj ostao sam. Išao je nekoliko puta u Beč, u Austriju da radi, ali se brzo vraćao, evo i sad se vratio tek nedavno, gotovo neposredno pre nego što ubi tog čoveka.

Policija, Smederevo, Ubistvo
foto: Nenad Kostić

Kako su objasnile komšije i njih je neretko napadao, pa se ujutru izvinjavao.

- Potuče se iz čista mira, napadne nas, pa mu sutradan mi ispričamo šta je bilo, a on se izvinjava. Tog čoveka ubijenog ne poznajemo, ali Zoran nije nosio oružje sa sobom i sigurno ga je u kuću doveo jer je tamo imao kako da ga u ubije - kaže jedan komšija.

Prema njegovim rečima, nisu čuli viku i zapomaganje, samo rotacije.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

- Čovek koji je video telo mislim da nije sačekao policiju, samo ih je obavestio, jer nije znao šta može njega da snađe, ali je par minuta pre dolaska policije komšica isto videla telo, nasred dvorišta pored stepenica. Prvo je pomislila da se Zoran onesvestio, a onda je čula rotacije - kaže naš sagovornik.

Kako je ispričao, policija je Zorana odmah privela i on je ispričao da su se posvađali više puta, na slavi pa u kafani.

- Navodno je Zoran rekao da su se svađali, ali da su došli kod njega kako bi nastavili da piju, onda se sve desilo. Telo tog čoveka pronađeno je sa više ubodnih rana na stomaku.

Bonus video: Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.