JEZIVA TUČA ISPRED KAZINA, DEVOJKA PRISUSTVOVALA UŽASU! bezbeđenje brtualno tuklo čoveka: "Policija, OVDE ME BIJU"
Tuča ispred kazina, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

UŽAS

JEZIVA TUČA ISPRED KAZINA, DEVOJKA PRISUSTVOVALA UŽASU! bezbeđenje brtualno tuklo čoveka: "Policija, OVDE ME BIJU"

Kako se na video snimku objavljenom na stranici moj_beograd može videti, čovek stoji ispred kazina sa još jednom ženskom osobom

Objavljeno:

Dramatičan prizor zabeležen je sinoć u centru Beograda ispred jednog kazina, gde su dvojica radnika obezbeđenja pretukli čoveka.

Kako se na video snimku objavljenom na stranici moj_beograd može videti, čovek stoji ispred kazina sa još jednom ženskom osobom, doziva policiju i psuje, dok ga ova smiruje.

"Policija, ovde me biju", vikao je čovek, a onda su dva radnika obezbeđenja izašla iz lokala i krenula da ga rukama i nogama biju.

Žena koja je pokušala da zaustavi tuču, ali je završila na podu, a jedan od prolaznika drao se "Ostavi ga bre". Besna žena krenula je da udara obezbeđenje po leđima i ulazi ponovo u lokal za njima.

"Ostavite ženu bre", povikao je jedan momak koji se našao na licu mesta i pokušao da smiri situaciju.

Uzrok ovog nemilog događaja još uvek nije poznat, ali se ispod snimka nanizalo more osude na račun obezbeđenja, ali i ljudi koji su snimali ovo, a nisu pozvali policiju.

"Zašto kada snimate ne pozovete policiju ili ne ukažete pomoć?", "Dvojica na jednog kad ste jaki idi jedan na jedan","2 na 1 i to pred devojkom", "Da je bio u biblioteci ništa mu se ne bi desilo", "Ovde je obezbeđenje trebalo pozvati policiju! A dok ne stignu mogli su savladati čoveka bez udaranja,držati ga!", pisali su ljudi.

Bonus video: Tuča na Trgu republike

00:09

Tuča na Trgu republike

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.