UČENICI OD 12 I 13 GODINA SLALI DOJAVE O BOMBAMA PO ŠKOLAMA U NOVOM PAZARU: Prekršajne prijave protiv roditelja!
Foto: Marina Lopičić

javljeno je

UČENICI OD 12 I 13 GODINA SLALI DOJAVE O BOMBAMA PO ŠKOLAMA U NOVOM PAZARU: Prekršajne prijave protiv roditelja!

Policija je sa dečacima obavila razgovor u prisustvu roditelja

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u saradnji sa Službom za borbu protiv terorizma, identifikovali su i pronašli dvojicu učenika jedne osnovne škole starosti 12 i 13 godina koji su, kako se sumnja, u prethodnom periodu slali mejlove da su postavljene bombe u osnovnim i srednjim školama na području Novog Pazara, kao i u jednom marketu.

Policija je sa dečacima obavila razgovor u prisustvu roditelja i o svemu obavestila Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru i Centar za socijalni rad u ovom gradu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, protiv roditelja dečaka podnete su prekršajne prijave zbog postojanja osnova sumnje da su učinili prekršaj propuštanje dužnog nadzora nad detetom.

Inače, nakon prijava o postavljenim bombama, svi učenici, zaposleni i građani su evakuisani, a pripadnici policije su izvršili pregled objekata i utvrdili da je svaka prijava bila lažna.

Pripadnici policije dodatno su pojačali prisustvo u školama i zonama škola kako bi učenici i svi zaposleni bili još bezbedniji i, kao i do sada, odmah će postupati po svakoj prijavi i, u saradnji sa nadležnim institucijama, preduzimati sve mere i radnje.

Bonus video: U dvorište pokojnog Dragoslava Kosmajca sinoć je bačena bomba

00:07

U dvorište pokojnog Dragoslava Kosmajca sinoć je bačena bomba

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.