EVO KO JE UBIJENI NAVIJAČ NA ČUKARICI: Učestvovao u ubistvu u CRKVI u Vraniću
Foto: RINA

STRAŠNO

EVO KO JE UBIJENI NAVIJAČ NA ČUKARICI: Učestvovao u ubistvu u CRKVI u Vraniću

Razgovor je obavljen sa svedocima i poznanicima ubijenog

Objavljeno:

U pucnjavi na Čukarici 4. novembra oko 17 časova je ranjen mladić I.A. (28) koji je prebačen u Urgentni centar zbog šest metaka koje je dobio u stomak. Policija je momentalno pokrenula akciju “VIhor”, sa dugim cevima su zaustavljana vozila, zatvoren je bio deo grada, a on je u utorak preminuo u Urgentnom centru.

Nije želeo da sarađuje sa policijom u istrazi koja na osnovu snimka sa kamera pokušava da dođe do napadača. Razgovor je obavljen sa svedocima i poznanicima ubijenog.

On je odranije poznat policiji zbog ubistva Saše Joksića u porti crkve u Vraniću 2015. godine. Tokom 2020. godine je Više javno tužilaštvo povuklo optužnicu protiv njega.

"Proveravaju se bazne stanice i pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera gde su mogli da se uoče tragovi koje je ostavio pucač. I.A. je, vrlo precizno, pogođen sa 6 hitaca u stomak. Onaj ko je pucao, pucao je da ubije. Međutim, ranjeni je preživeo kišu metaka i u teškom stanju je prebačen u bolnicu, gde su se lekari 10 dana borili za njegov život, ali nije izdržao", kaže izvor "Kurira" upućen u slučaj.

Bonus video: PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

03:29

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.