MAJKA PRIJAVILA DA JOJ JE MAJSTOR SILOVAO SINA, SAD JE OTAC DOBIO ZABRANU PRILASKA? Isplivalo još užasnih SAZNANJA
Foto: Dado Đilas

UŽAS

MAJKA PRIJAVILA DA JOJ JE MAJSTOR SILOVAO SINA, SAD JE OTAC DOBIO ZABRANU PRILASKA? Isplivalo još užasnih SAZNANJA

Ovaj četrnaestogodišnjak inače dečak ima smetnje u razvoju, a na osumnjičenog muškarca požalio se majci dva dana nakon svega što mu se desilo

Objavljeno: 21:42h

Majka dečaka (14) iz okoline Valjeva prijavila je policiji da je njen sin seksualno zlostavljan, a za ovo delo osumnjičen je stariji muškarac koji je oštećenoj porodici pomagao oko radova na kući. Kako saznajemo, dečak je i ranije imao problema i to unutar porodice.

Ovaj četrnaestogodišnjak inače dečak ima smetnje u razvoju, a na osumnjičenog muškarca požalio se majci dva dana nakon svega što mu se desilo.

On je, kako trvdi majka, napastvovan u dva navrata u petak i subotu prošle sedmice, a policiji je slučaj prijavljen u ponedeljak nakon čega je odmah obavešteno nadležno tužilaštvo.

Dečak je, da podsetimo, u policijskoj stanici u Beogradu dao izjavu u kojoj se navodi "da je osumnjičeni dečaka vozio automobilom i da ga je odvezao do zabačene šume gde ga je neprimereno dodirivao po intimnim delovima".

- Dečak je sa majkom i u sredu bio u lokalnoj policijskoj stanici gde je dao izjavu, kao i njegova majka koja je ispričala da joj je sin rekao da se u dva navrata dogodilo napastvovanje i opisala sve što joj je sin rekao - kaže izvor Kurira i dodaje da je obavljen je razgovor i sa ocem maloletnika nakon čega mu je određena mera zabrane prilaska zbog sumnje da je bio nasilan prema svom detetu.

- Izvršena je procena rizika izrečene hitne mere, zabrana prilaska i kontaktiranja deteta i privremeno udaljenje iz stana jer se majka izjasnila da otac svakodnevno viče na sina i prisiljava ga da obavlja poljoprivredne poslove - kaže naš izvor.

Kako je majka juče ispričala za Kurir otac dečaka je nakon svega rekao da majstor mora prvo da završi radove, pa tek onda da ga prijave.

Osumnjičeni muškarac za koga majka tvrdi da je napastvovao dečaka danas će biti saslušan u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu.

Sumnjičili majku

Majka oštećenog dečaka inače ima još troje dece, a Centar za socijalni rad koji je nadležan i za njihovu porodicu u junu ove godine je obavestio lokalnu policiju da majka odvodi svoja dva sina u kasnim noćnim satima na nepoznata mesta gde se NN lica nad njima sekusalno iživljavaju. Međutim, ove optužbe pokazale su se kao neosnovane.

- Po naredbi VJT Valjevo izvršeni su telesni, hirurški, urološki i neuropsihijatrijski pregledi maloletnika gde nisu pronađene bilo kakve povrede koje bi ukazale da je nad njima vršeno bilo kakvo nasilje - navodi se u izveštaju VJT.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.