OVO SU OTAC I SIN KOJI SU STRADALI KOD GADŽINOG HANA! Jednog udario INFARKT, drugi POGINUO (FOTO)
Foto: Kurir

STRAŠNO

OVO SU OTAC I SIN KOJI SU STRADALI KOD GADŽINOG HANA! Jednog udario INFARKT, drugi POGINUO (FOTO)

Ljubišina supruga Vesna kaže da su tog jutra njen muž i njegov otac krenuli po drva u šumu nedaleko od sela.

Objavljeno:

- Kada su pošli u šumu po drva, nikom nije bilo ništa. Doručkovali su, sve je bilo normalno. Tragedija velika. Gubitak ogroman.

Ovim rečima članovi porodice Milana (88) i Ljubiše (63) Stamenkovića iz Gornjeg Barbeša opisuju nezapamćenu tragediju koja se desila juče kada je Ljubiša umro u šumi od infarkta, a njegov otac Milan nastradao u prevrtanju traktora kada je pošao po pomoć za sina.

Ljubišina sestra Branka kaže da je on imao problema sa srcem ali da se toga dana nije žalio.

Gadžin Han, Milan Stamenković, Ljubiša Stamenković
foto: Kurir

- Brat je umro a otac je poginuo. Kako je poginuo to samo on zna. Niko ga nije video. Da li je pohitao traktorom da dođe do ovde da spasi svoga sina, ne znam šta. To samo on zna. Bratanica je videla da joj oca nema pa je pošla da ih traži... Brat je nađen u šumi, doživeo je verovatno srčani napad. Pio je lekove ranije za srce, imao je dve situacije takve. Milan je bio vitalan - kaže Branka.

01:14

Otac i sin poginuli kod Gadžinog hana

Ljubišina supruga Vesna kaže da su tog jutra njen muž i njegov otac krenuli po drva u šumu nedaleko od sela.

- Ne znam da li je Milan bio prisutan kada je Ljubiša već umro ili je požurio traktorom po pomoć. A on u 89. godini života bio. Drvarka se otkačila i okrenuo se traktor - priča Vesna.

Kako kaže, nesreća se dogodila na ulazu u selo.

- Zvali smo ih telefonom, ali se nisu javljali - kaže Vesna.

Krenuo po pomoć za sina

Podsetimo, Milan Stamenković (88) nastradao je juče oko 18.30 časova kod Gadžinog Hana kada se prevrnuo traktor kojim je pošao da potraži pomoć za svog sina Ljubišu Stamenkovića (63) kojem je naglo pozlilo dok su bili u šumi.

- Otac i sin su bili zajedno u šumi u okolini Gornjeg Barbeša, verovatno da bi dovezli drva za ogrev. Sinu je pozlilo u šumi pa je njegov otac krenuo traktorom po pomoć. Traktor se prevrnuo i on je nastradao u saobraćajnoj nesreći, dok je sin preminuo po svemu sudeći od posledica srčanog udara. Njegovo telo su našli u šumi, na mestu gde su bili zajedno - rekli su meštani.

Bonus video: Nesreća kod Mladenovca

00:07

Nesreća kod Mladenovca

(Espreso/Blic/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.