OVO SU DAVID (20) I IGOR (24) KOJI SU POGINULI U NESREĆI KOD ŠAPCA: Poznato gde su KRENULI kobne večeri (FOTO)
Foto: DRUŠTVENE MREŽE

JEZIVI DETALJI

OVO SU DAVID (20) I IGOR (24) KOJI SU POGINULI U NESREĆI KOD ŠAPCA: Poznato gde su KRENULI kobne večeri (FOTO)

Nesreća se dogodila juče oko 18 sati u selu Ribari kod Prnjavora

Objavljeno:

David Arnautović (20) iz okoline Prnjavora kod Šapca podgledao je povredama nakon što se njegov prijatelj Igor Puškarević (24), koji je nastradao na licu mesta, vozeći "mercedes" zakucao se prvo u banderu, a zatim uleteo u betonsku ogradu.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila juče oko 18 sati u selu Ribari kod Prnjavora kada je Puškarević navodno usled neprilagođene brzine zakucao se kod prvo u banderu, pa u betonsku ogradu pored puta, gde se auto usled udara prevnuo na krov.

- Kobnog dana Igor i njegov prijatelj David pošto nisu radili odlučili su da se vozaju po selu. I jedan i drugi su članovi bajkerskog udruženja i voze i vole motore, ali su tog dana odlučili da idu kolima zbog kiše koja je padala - kažu komšije za Kurir i dodaju:

David Arnautović, Igor Puškarević
foto: DRUŠTVENE MREŽE

- Navodno, priča se da je Igor krenuo kod devojke u Šabac i da je tada usled jako brze vožnje, koju je voleo, udario prvo u banderu pored puta, a zatim u betonsku ogradu gde su nakon toga završili na krovu.

Kako dalje navode sagovornici, da su scene na mestu nesreće bile stravične.

- Od siline udarca vozač je prilikom udara u banderu ispao iz kola i na licu mesta od zadobijenih povreda preminuo, dok je suvozač David ostao zaglavljen u kolima. Scena je bila jeziva, a njega su dugo vadili iz smrskane olupine jer je auto totalno uništen - kažu oni i dodaju:

- Vatrogasci su sekli lim da dođu do Davida, a potom su ga lekari Hitne pomoći sanitetom transportovali za šabačku bolnicu, ali je ion nažalost preminuo.

Prema rečima meštana, i jedan i drugi mladić bili su veoma dobri i vredni.

David Arnautović, Igor Puškarević
foto: DRUŠTVENE MREŽE

- Igor je radio za neku firmu koja je ima i betonsko stovarište, ali je on radio i druge fizičke poslove, vario je, ma dete za primer. Jeste voleo tu brzu vožnju, ali ne može se sad protiv toga - kaže meštani i dodaju:

- Pre nekoliko godina Igoru je otac preminuo nakon bolesti, pa je ostao sam sa mlađom sestrom i majkom koje su sada van sebe nakon tragedije. Jutros je prizor ispred njihove kuće ledio krv u žilama, jer su se okupili bajkeri iz njegovog udruženja i došli su da izjave saučešće.

Kako su dalje naveli poginuli Igor je pre nekih 20 dana proslavio rođendan.

Bonus video: Saobraćajna nesreća u Raški

00:37

Saobraćajna nesreća u Raški

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.