DETALJI BRUTALNOG UBISTVA RADNIKA OBEZBEĐENJA U OBRENOVCU: Krvavi obračun počeo dan ranije?
Radnik obezbeđenja iz Obrenovca, Foto: Društvene mreže

jeziv zločin

DETALJI BRUTALNOG UBISTVA RADNIKA OBEZBEĐENJA U OBRENOVCU: Krvavi obračun počeo dan ranije?

Radnik obezbeđenja Stevan S. ubijen je u obrenovačkoj diskoteci

Objavljeno:

Stevan S. (36), radnik obezbeđenja noćnog kluba u obrenovačkom naselju Rojkovac koji je ranjen u pucnjavi u noći između subote i nedelje, preminuo je juče u Urgentnom centru, uprkos naporima lekara. Preminuli muškarac zadobio je teške povrede u obračunu ispred diskoteke u kojoj je radio, a sumnja se da je sukob počeo dan ranije.

Pucnjava se dogodila ispred noćnog kluba u Obrenovcu, kada je ranjen radnik obezbeđenja. Stevan poznatiji pod nadimkom „Japanac“ je u napadu pogođen sa pet metaka u kuk i noge i on je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde je odmah po prijemu operisan, ali je narednog dana podlegao teškim povredama koje je zadobio.

Uhapšen napadač

Zbog pucnjave u diskoteci, lisice na ruke stavljene su mladiću Dušanu G. (22) koji se sumnjiči da je pucao u Stevana, a potom pobegao sa lica mesta. Njega su brzom intervencijom uhapsili pripadnici Interventne jedinice beogradske policije.

Prema dosadašnjim informacijama, pucnjavi je, navodno, prethodila svađa i tuča unutar samog kluba. Najpre je došlo do sukoba između više mladića, odnosno potukle su dve grupe mladića. Obezbeđenje je tada intervenisalo i izbacilo neke od učesnika tuče iz lokala, a onda je jedan od njih, Dušan G. potegao pištolj i pucao na Stevana S.

- Pretpostavlja se da je izbačeni mladić bio besan zbog toga i da je tada krenuo da puca iz pištolja. Očekuje se da budu saslušani očevici pucnjave, kao i zaposleni u lokalu, te se pretpostavlja da će tada policija imati celokupnu sliku toga šta se dogodilo u diskoteci - kaže izvor za "Novu".

Sukob počeo dan ranije

Ipak, prema saznanjima "Nove", određene okolnosti ukazuju na to da je sukob između mladića sa obezbeđenjem počeo dan ranije.

- Navodno, grupa mladića koja je pravila probleme je i dan ranije izazivala incidente u diskoteci. I tada je došlo do sukoba sa obezbeđenjem, odnosno Stevanom, te je u subotu samo došlo do kulminacije - kaže izvor.

Policija ispituje sve okolnosti ovog slučaja, a ono što je izvesno, jeste da je u toku potraga za još tri osobe koje se sumnjiče za sukob u noćnom klubu.

Podsetimo, proteklih meseci, Obrenovac je postao pravi divlji zapad. Sve češće sukobi, ali i pucnjave plaše meštane. Kako smo ranije pisali, obračuni su česti, a neretko je reč je o borbi za prevlast na tržištu narkotika.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Nova/Marija Sušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.