TUKAO ŽENU, PA SE UPUCAO PIŠTOLJEM ZA SVINJE! Užas u Šidu, muškarac se ranio pred policijom!
Policija / Ilustracija, Foto: RINA

NASILJE U PORODICI

TUKAO ŽENU, PA SE UPUCAO PIŠTOLJEM ZA SVINJE! Užas u Šidu, muškarac se ranio pred policijom!

Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći

Objavljeno: 12:47h

Sedamdesetogodišnji S.K. iz Šida upucao se sinoć pištoljem za svinje pred policijskom patrolom koja je na njegovu adresu došla zbog prijave nasilja u porodici.

Kako se nezvanično saznaje, S.K. je navodno tukao suprugu a kada mu je policija zakucala na vrata nije hteo da sarađuje.

- Nakon kraće prepirke pucao je sebi u grudi iz pištolja za svinje koji ne liči na klasičan pištolj pa policajci u prvi mah nisu ni shvatili šta drži u ruci - priča izvor upoznat sa tokom istrage a S.K. je to učinio kako se pretpostavlja da bi izvršio samoubistvo.

Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći koja je S.K. prebacila u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

- Pacijent je primljen jutros oko 3 sata u svesnom stanju i bio je komunikativan i orjentisan. Urađena mu je CT dijagnostika grudnog koša i ustanovljeno je da je dobio povrede u predelu grudne kosti. Transportovan je u Odeljenje grudne hirurgije u Institut za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici - kažuu Opštoj bolnici u Sremskom Mitrovici.

Nezvanično se saznaje da je S.K. zadobio teške telesne povrede koje nisu opasne po život i nakon hirurške intervencije nalazi se pod stalnim lekarskim nadzorom.

Bonus video:

09:43

ZAŠTO ŽENE BIRAJU DA TRPE NASILJE UMESTO DA ODU? Psiholog otkrio na koje šablone žene najčešće padaju: Ovo uglavnom govore

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.