OVO JE DRUGA DEVOJKA KOJA JE BILA U KUĆI MIĆE MEGATRENDA: Ušunjala se unutra, pa... kamere sve SNIMILE (FOTO)
Mića Jovanović, Foto: Zorana Jevtić

OTKRIVAMO

OVO JE DRUGA DEVOJKA KOJA JE BILA U KUĆI MIĆE MEGATRENDA: Ušunjala se unutra, pa... kamere sve SNIMILE (FOTO)

Otkriven identitet i druge devojke koja je opljačkala kuću Miće Jovanovića na Dedinju

Objavljeno:

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend" je početkom avgusta prijavio bivšu devojku Anu V. da ga je opljačkala i iz kuće na Dedinju mu odnela tri poluge zlata, a sa njom je bila još jedna devojka, Milica Š., otkriva Kurir.

- Na snimku sigurnosnih kamera jasno se vidi kako Milica iz vozila marke BMW X6 izlazi sa zadnjeg sedišta pognuta i u dva koraka ulazi u suteren kuće Miće Jovanovića. Na isti način, posle dva sata vraća se u vozilo, baca se na zadnje sedište i pokriva ćebetom, kako je obezbeđenje ne bi primetilo - kaže izvor Kurira.

Ipak, sigurnosne kamere su zabeležile celu situaciju.

Milica Š.
Milica Š.foto: Printscreen/Intagram

Mića Jovanović, kako je Kurir prvi pisao, u prijavi je naveo da mu je ukraden "rolex" limitirane serije "daj end dejt", koji ima veliku kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra. A koji je on poklonio svojoj bivšoj ženi i na njemu napisao posvetu.

Policiju je obavestio i da mu je Ana V. , kada je pozvao, rekla da je sat "preradila".

- Rekla mi je da je skinula poklopac sa sata, stavila drugi i napisala sličnu posvetu, ali umesto imena Milica, stavila je svoje ime - naveo je Mića Megatrendu u prijavi policiji.

Kuća Miće Jovanovića na Dedinju
Kuća Miće Jovanovića na Dedinju foto: Zorana Jevtić

Ovu prijavu, međutim, kasnije istog dana je povukao, ali je onda za medije objasnio da je posle povlačenja prijave, ponovo prijavio tada već bivšu emotivnu partnerku s kojom je u vezi bio 10 godina.

- Na poleđini sata je ugravirano "Milici za 30. rođendan i 10 godina vernosti. To je bio moj poklon bivšoj ženi - navodno je u prijavi napisao Mića Megatrend i opisao da je njegova sadašnja partnerka krađu izvela tako što je 24. jula ušla u vilu u Istarskoj ulici i ukrala sat od crvenog zlata.

Ko je Milica

Milica Š, kako piše na njenim profilima radi za jednu korporaciju iz Amerike. - Ona inače za procenat dovodi strance u poznate beogradske klubove -kaže naš sagovornik.

Bonus video:

00:56

Pljačka radnje na Vračaru

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.